COVID-19 отне живота на толкова много хора по света. Хора

...
COVID-19 отне живота на толкова много хора по света. Хора
Коментари Харесай

Испанската принцеса, която почина, заради COVID-19

COVID-19 лиши живота на толкоз доста хора по света. Хора от толкоз доста страни, с друг пол, възраст и обществен статус. Изключение явно не вършат и кралските особи.

Испанската принцеса Мария Тереза де Бурбон-Пармска стана първият член на кралско семейство, умрял поради затруднения на COVID-19. Новината за гибелта на принцесата заяви нейният брат - принц Сиктус Хенри от Бурбон-Парма.

" Сестра ни Мария Тереза де Бурбон-Пармска, жертва на ковид COVID-19, умря в Париж на 86 години ", написа във Фейсбук принцът, без да дава повече детайлности. Мария Тереза де Бурбон-Пармска е член на Карлисткия клон на династията Бурбони.

View this post on Instagram
A post shared by Business | Motivation (@readytosucceed) on Mar 29, 2020 at 3:39pm PDT

Известна като Червената принцеса поради относително левите си възгледи, Бурбон-Пармска работи като професор по социология в Сорбоната в Париж и рядко употребява кралската си купа.

" През целия си живот тя заемаше дипломатическо отношение, което беше надалеч от това на династията. Тя беше прогресивна, разграничавайки се от традиционалистичните правила на по-малкия си брат Сикстус ", написа La Vanguardia.
 Принц Чарлз, коронавирусът и позитивната проба на бъдещия крал
Принц Чарлз с ковид

Кралският двор потвърди
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР