Coronation Street беше прекратен тази вечер при промяна на графика

...
Coronation Street беше прекратен тази вечер при промяна на графика
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street се възмутиха, тъй като сапунът беше прекратен тази вечер - и Emmerdale се премести - при промяна на графика

Coronation Street беше преустановен довечера при смяна на графика на ITV.

Сапуненият сериал на ITV е анулиран за довечера, до момента в който Emmerdale е изместен на по-ранен начален час от 19:00. Часовете на двете сапунки бяха изменени - или преместени за различен ден - заради футбола, който ще бъде излъчен довечера по ITV1.

Гневни почитатели се включиха в обществените медии, с цел да споделят разочарованието си от измененията, защото Coronation Street удостовери, че вместо това епизодът ще се излъчва във вторник, сряда и петък тази седмица, а не в нормалните понеделник, сряда и петък.

Един написа: „ Това е неприятно решение, взето от ITV и BBC, да заменят постоянните стратегии със спорт, който елементарно би могъл да бъде пуснат в неговите цифрови канали. Аз съм футболен почитател, само че не се интересувам от някои от боклуците, които пускат “, до момента в който втори добави: „ Иска ми се ITV да реалокира мястото към другите канали на ITV или още по-добре спортните канали, където им е мястото. "

" Спрете да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР