© Юлия Лазарова Всеки тича и хвърля един сигнал в

...
© Юлия Лазарова Всеки тича и хвърля един сигнал в
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Всеки тича и хвърля един сигнал в прокуратурата и почва да вика: " Сезирана е прокуратурата, чакаме прокуратурата да реши! " Всички партии това вършат. Чакаме тя да ни е съдия. Хубаво де, но когато арбитърът стане толкоз значим, че да може и да взема решение мачовете като във футбола... "
Премиерът Бойко Борисов пред публицисти, представен от уеб страницата " Свободна Европа "

" Изправени сте пред едно тежко решение, което би трябвало да вземете, и то е да спазите закона. То е тежко поради медийната нервност и поради общественото оскърбление, на което бяха подложени вашите сътрудници от Софийския апелативен съд за това, че просто съблюдаваха закона... Вие бяхте очевидци по какъв начин министър председател, водач на съпротива, депутати от най-различни политически партии, съдружни сътрудници на ръководещите, които трябваше да ги гонят от Българска национална телевизия с жандармерия, и всякакви други дребни популисти в предизборна акция се упражняваха върху българския съд, тъй като той е спазил закона. То е тежко, тъй като ще се изправите пред упоритостите на основния прокурор... И въпреки всичко, уважаеми съдии от Върховен касационен съд, с ръка на сърцето като правист би трябвало да призная, че това едно извънредно просто и обикновено дело и в него никаква правна трудност. Искането на основния прокурор е неприемливо. "
Адвокат Калин Ангелов, бранител на Джок Полфриймън, в правосъдната зала

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Идвам по покана на Здравко Димитров и се веселя, че съумях да намеря време, с цел да виждам спектакъла на Шарон Еял. Откликнах на поканата на Зико, тъй като съгласно мен той е извънредно честна персона, което е основно за Пловдив. Има визия за развиването на града. Обича града и жителите му. Той е неоцапан в годините, потвърдил се е и аз доста разгадавам, че с него градът ще върви напред и изключително в частта просвета и изкуство. "
Министърът на културата Боил Банов пред уеб страницата Plovdivtime.bg

" Как можете да отделите Роналдо от Меси? Мисля, че всяка година всички награди би трябвало да отиват за тях и те да си ги поделят поравно. Няма по какъв начин да кажете, че единият е по-добър от другия. "
Димитър Бербатов пред уеб страницата goal.com.

" Както и преди съм заявявал, и дано единствено повторя, в случай че Турция направи каквото и да било, което аз, в голямата си и недостижима мъдрост, считам за прекрачване на границата, изцяло ще унищожа и залича стопанската система на Турция (правил съм преди!). "
Американският президент Доналд Тръмп в профила си в Туитър
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР