© Юлия Лазарова Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил заловен от

...
© Юлия Лазарова Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил заловен от
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки е хванат да шофира пил

© Юлия Лазарова Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат от полицията да ръководи автомобил след приложимост на алкохол. Джамбазки призна пред " Капитал ", само че не посочи с какъв брой промила е бил в кръвта си. " Със сигурност тестът ще регистрира по-високо количеството алкохол от разрешеното, само че към момента не са излезли резултатите ", сподели той пред " Капитал ".

По информация на вестника автомобила, който е управлявал евродепутатът е бил спрян от органите на КАТ на 7 декември към 20 часа на пътя Боровец-Самоков при рутинна инспекция на полицията по време на студентския празник. В автомобила са пътували и още две дами. Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация е бил помолен да даде проба с дрегер. Според източници на " Капитал " уредът е посочил 1.67 промила.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Според закона, в случай че наличието на алкохол в кръвта е до 1.2 промила, тогава наказването е единствено санкция и лишаване на шофьорската брошура, а когато наличието е над това, се образува наказателно произвеждане от общ темперамент, като наказването може да бъде сред 1 и 3 години затвор. Според закона при сходно закононарушение следва да се смъкват и номерата на управлявания автомобил. Засега не е ясно дали това е било осъществено от органите на реда.

В осведомителния бюлетин на Министерство на вътрешните работи за денонощието на 7 декември сходно произшествие не е маркирано. От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обявиха пред " Капитал ", че евродепутатът ще си понесе наказването като всеки един жител.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР