© Татяна Чохаджиева Още по темата Нов телевизионен сезон без

...
© Татяна Чохаджиева Още по темата Нов телевизионен сезон без
Коментари Харесай

Новата PR агенция BraveStorm ще разказва бизнес истории през видео

© Татяна Чохаджиева Още по тематиката
Нов ефирен сезон без изненади

Доминацията на развлекателния род в бранша продължава
14 сеп 2018
Нагоре по информационната стълба

Владимир Стоилов, ръководещ шеф на медийната организация Wavemaker, пред " Капитал "
17 авг 2018 От един месец на българския пазар работи нова PR организация - BraveStorm Creative. Основният фокус на активността и е storytelling (разказване на истории - от англ.) през видео и насърчаване на умения по обществената тирада.

" Искаме по забавен и изобретателен метод да описваме бизнес историите на компаниите-наши клиенти ", изяснява шефът и основател на компанията журналистката Вяра Деянова, която до наскоро беше част от екипа на bTV, само че е работила и в " Дарик радио ", Българска национална телевизия, ProBG.

Партньорите и клиентите

Дългосрочно BraveStorm си партнира с българската организация Innovation starter за развиването на корпоративния storytelling в България. А също и с проведения от Innovation starter интернационалния конгрес за нововъведения Innovation explorer.

С останалите клиенти са в развой на договаряне. " Сред първите компании, с които ще работим, са компания от сферата на технологиите, огромна верига за street food (улична храна - бел. ред.), огромна строителна компания и един от най-иновативните планове в областта на опазването на здравето. Не се профилираме единствено в една област ", прецизира Деянова.

" Ще работя с най-хубавите оператори, студия и всичко обвързвано с постпродукцията. За 15 години работа като публицист, тези контакти се оказаха най-ценните ми спестявания ", споделя Вяра Деянова. Първоначалните разноски не са впечатляващи и са за основаването на уеб страницата на BraveStorm. Новата организация, с изключение на с непосредствено с компании, ще работи в съдействие с техните маркетинг отдели и PR организации.

Вторият аспект в активността на компанията са профилирани курсове по обществена тирада. По тази линия към екипът на организацията се причисли Алекс Еюб, който е продуцент на Newsnight по BBC World Service. " Заедно с него работим по основаването на курсове по обществена тирада, медийно държание и отзивчиви умения за необятен кръг от хора – oт управителните екипи на корпорациите, до цели класи. Ще работим както с хора от корпоративния свят, по този начин и с публицисти от Балканите и Източна Европа ", споделя Деянова.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР