© Николай Дойчинов Те напускат не защото живеят материално зле

...
© Николай Дойчинов Те напускат не защото живеят материално зле
Коментари Харесай

КапиталНО

© Николай Дойчинов " Те напущат не тъй като живеят материално зле в България, а тъй като не им харесва тази среда на говорене единствено за неприятните неща. Мутренско-чалга-негативистичното непрестанно се бълва, за жалост и в медиите, като някакъв нов вид просвета в България, нервира ужасно доста хора и те напущат по тази причина. "
Председателят на Държавната организация за българите в чужбина Петър Харалампиев пред в. " Сега "

" Навсякъде брутални, алчни, хищни, некомпетентни, злонамерени хора, вредени и уредени, спуснати с парашути, оставени да безчинстват, включени в корупционни схеми...
Те мачкат всичко под тях и се унижават пред всичко над тях.
Злобеят, беснеят, разрушават, провалят.Колко още може, какво още може, за какво още може!!??!! " Николай Слатински, някогашен народен представител и някогашен консултант по сигурността на президента Георги Първанов, във " Facebook "

" Убеден съм, че ще се срещна с Джошуа. Това, че се контузих, колкото и на някои да им се коства необикновено, въпреки всичко и аз съм човек, въпреки че съм съвсем суперчовек. "
Кубрат Пулев пред публицисти, представен от " Дневник "

" Уверен съм, че сериозната корист с ролята на американския $ като международна аварийна валута ще докара с времето до отслабването и края на тази роля. "
Външният министър на Русия Сергей Лавров на конференция в Анкара
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР