© Надежда Чипева Още по темата Пирова победа за тираджиите

...
© Надежда Чипева Още по темата Пирова победа за тираджиите
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Андрей Новаков

© Надежда Чипева Още по тематиката
Пирова победа за тираджиите

Европейският парламент поддържа нови ограничавания, които, в случай че бъдат признати, ще ударят съществено българските превозвачи
5 юни 2018
Евродепутатът Андрей Новаков ще е основен договарящ по кохезионната политика след 2020 година
19 апр 2018 Капитулацията на проекта " Макрон ", която евродепутатът от Европейската национална партия Андрей Новаков (ГЕРБ) разгласи, търпя единствено няколко часа. Докато Новаков се радваше по какъв начин сътрудниците му от транспортната комисия на Европейския парламент са се вразумили и са се отказали от условията водачите на камиони да се връщат на всеки три седмици по родните си места за седем дни, което щеше да значи разноски за превозвачите, неговите сътрудници съумяха да прокарат още по тежки условия - съгласно Екологичен потенциал към този момент камионите би трябвало да се връщат на три седмици.

Тези ограничения идват в отговор на апела на новия любим на Брюксел Еманюел Макрон за битка със обществения дъмпинг, т.е. конкуренцията от Източна Европа. За утешение на Новаков никой от българските му сътрудници (или журналисти) не схвана по време на самото гласуването тънката замяна на условията.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР