© Надежда Чипева Ние като че ли се боим от

...
© Надежда Чипева Ние като че ли се боим от
Коментари Харесай

КапиталНО

© Надежда Чипева " Ние сякаш се боим от знаещи и можещи хора. Навремето имаше едно изследване за това кой е положителният шеф. Това е оня, който се обкръжи от хора, които могат и знаят повече от него. Но у нас нормално се прави противоположното, с цел да може всеки един шеф да изпъква. И той не схваща, че тези некомпетентни калинки или амбициозни хора без покритие ще го повлекат надолу. И тъй като нашето " надолу " е доста надълбоко, ние смъкваме равнището до едно обидно ниско и извънредно безинтересно зрелище. "
Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия Уляна Пръмова пред ClubZ.bg

" Цялото това подозрително журналистическо изпитание е ориентирано към акцентирането не на друго качество на причинителя, а на неговата хипотетична партийна принадлежност към извънпарламентарна опозиционна партия. С това тази дописка се вписва в един рисков, политически стимулиран лов на вещици, който обслужва назначението на Гешев за основен прокурор и би трябвало да бъде съзнателен, преди да стане късно. "
Лидерът на партия " Да, България " Христо Иванов в " Право на отговор " във в. " 24 часа "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Младият кореспондент Мартинов, който има много огромна експертиза по компютърни закононарушения, бе достигнал самичък до тази информация. Въздържах се от издание, само че откакто видях по малкия екран изявленията на Ивайло Спиридонов (директорът на ГДБОП), го одобрих като в допълнение удостоверение. "
Главният редактор на " 24 часа " Борислав Зюмбюлев в отговор на отговора на Христо Иванов

" Благодарение на упоритата и всеотдайна работа на господин Стоилов Русе доближи до небеса, за които допреди няколко години не сме дръзвали даже да мечтаем: Градът ни беше хазаин на Световното състезание по волейбол; ФК " Дунав " се завърна в А група и даже беше на крачка от присъединяване в Лига Европа. "
Декларация на русенската конструкция на ГЕРБ до Бойко Борисов, представена от Dnevnik.bg

" Мирът с Иран е майката на целия мир, войната с Иран е майката на всички войни. "
Иранският президент Хасан Рохани в тирада, излъчена по иранска телевизия и представена от Reuters и AFP
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР