© Надежда Чипева Колкото и Корнелия Нинова да се опитва

...
© Надежда Чипева Колкото и Корнелия Нинова да се опитва
Коментари Харесай

КапиталНО

© Надежда Чипева " Колкото и Корнелия Нинова да се пробва да играе на върха на опциите си, тя тотално трансформира Българска социалистическа партия в една антиевропейска националпопулистка партия, която също е надалеч от полезностите. "
Президентът Росен Плевнелиев в изявление за БНР

" Господин Борисов има потребност от това да изкара един въпреки всичко цялостен мандат. Но съществено - евентуално ще намерения в идващите месеци по какъв начин да го направи. "
Вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти

Фотограф: Георги Кожухаров
" И ние се чудим къде се скриха двамата вицепремиери в последните дни. Това ли вършат? Да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ. "
Лидерът на " Воля " Веселин Марешки от трибуната на Народното събрание

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника. " Никой не може да каже по какъв начин стои мотивацията при писането на тези отчети. Аз желая единствено да кажа, че благопожелание отчетът да бъде предпоследен, е изразено, само че то е изразявано неведнъж и по други мотиви преди този момент, а най-голямото благопожелание беше на господин Юнкер в границите на неговия мандат да завърши механизмът. А пък непрестанно има пожелания, дори увереност, че ние би трябвало да влезем в Шенген
" Евродепутатът Светослав Малинов пред публицисти

" По отношение на играчите и интереса към тях би трябвало да се каже, че Роджър Федерер е състезател, който се ражда един път на потомство. Той е считан за един от най-големите боксофис спортисти в света "
Турнирният шеф на Australian Open. Крейг Тили , представен от " Дневник "

" И Летов е жив, и Ленин е жив, и Ленън е жив. Цитатите би трябвало да се дават цели. "
Руският министър на културата Владимир Медински след мнения за конкурс за нови имена на летищата в страната.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР