© Dnevnik През всичките тези години рядко сме отваряли дума

...
© Dnevnik През всичките тези години рядко сме отваряли дума
Коментари Харесай

КапиталНО

© Dnevnik " През всичките тези години рядко сме отваряли дума по тази тематика. И преди, когато това минало е било настояще, преди `89-а година, мълчанието от този момент се предава и се трансформира в мълчанието ни в този момент... Един от проблемите през днешния ден е, че ние забравихме да си приказваме и нервността победи историята. Това е нещо, което дава отпечатък на времето, в което живеем. "
Писателят Георги Господинов в предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия

" Не се меся в работата на самостоятелните регулатори. Както не се намесихме, когато имаше предходен покупател, по този начин и през днешния ден. И предходния път се направи политическа офанзива, след това се оказа, че не е основателна. "
Министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти, представен от организация " Фокус "

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Цветанов е отвън ГЕРБ. Колкото Българска социалистическа партия може да ги питате какво прави Жан Виденов или Движение за права и свободи за Лютви Местан, толкоз може да ми зададете въпроса дали Цветанов е там или не. "
Председателят на партия ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов пред публицисти, представен от ClubZ

" Предложеното от Данаил Кирилов не е напълно, само че дайте да не го раздираме по този метод. То беше препоръчано за първи път. В последна сметка полемиките ще родят истината. Но е цялостна машинация и тя е целенасочена – това, че надали не разпоредбите се вършат, с цел да се сътвори път и процедура за премахване на ръководителя на Върховен касационен съд. "
Главният прокурор Сотир Цацаров пред публицисти, представен от Dnevnik.bg

" Аз не съм се съгласявала да ме целува или да ме хваща за задните елементи. Никой мъж не би трябвало да сграбчва жена, да я целува или да я допира без позволението ѝ. Очевидно е, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не схващат какво е полов тормоз. Боб Аръм промотира неистини и не се интересува кого наранява или смачква. "
Дженифър Равало (наричана Джени Суши) в особено изказване, оповестено от юриста й, представено от Dnevnik.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР