© Andrew Kelly ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕБезопасно ли е вейпванетоПушенето на

...
© Andrew Kelly ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕБезопасно ли е вейпванетоПушенето на
Коментари Харесай

4+1 | Безопасни ли са електронните цигари, идва ли краят на семейния бизнес и още

© Andrew Kelly ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Безопасно ли е " вейпването "

Пушенето на електронните цигари стана прекомерно огромен световен феномен, с цел да бъде пренебрегнат. Според някои калкулации над 35 млн. души употребяват електронни цигари, над една трета от които са в Съединени американски щати. Немалка част от тях даже са младежи. Откакто електронните цигари са на пазара, те се нареждат като опция на елементарните цигари. И макар че никой лекар не би ви споделил това, доста хора считат електронните цигари освен за опция, само че и за здравословна такава. Quartz пита истина ли е това изказване.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Тъмната страна на митингите в Хонконг
Протестите в Хонконг се радват на необятно утвърждение на световно равнище. Лесно е да се открие за какво: първоначално те бяха мирни, цветни и изключително привлекателни за обществените мрежи. В последно време това се трансформира и виждаме от ден на ден маски и принуждение. Защо трендовете при митингите в Хонконг стават все по-мрачни и какво можем да чакаме от тях, написа The Atlantic.

Болестите, за които би трябвало да знаете при пътешестване
Пътуванията за екзотични страни постоянно са комплицирани - не толкоз поради самите пътувания, а поради всички ограничения за сигурност, които би трябвало да вземете. От мухата цеце до ебола, хората, които пътуват постоянно, би трябвало да бъдат наясно с рисковете, които поемат, когато го вършат. Специализираният уебсайт Medscape е изготвил комфортен лист на най-масовите заболявания, на които би трябвало да извърнат внимание туристите.

Семейният бизнес към момента е жив
В ерата на корпорациите, стартъпите, вложителите деятели, всеобщата нечиста сделка и трусовете на Уолстрийт, фамилният бизнес наподобява като отживялост. The Motley Fool преглежда петте най-големи фамилни бизнеси, като измежду тях попадат и изненадващи имена, като Фейсбук. Оказва се, че времето на фамилния бизнес към момента не е отминало - само че времето на парадирането с този фактор като плюс евентуално е.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Какво е бъдещето на крипто бранша?
Крипто-валутите и други приложения на крипто логаритмите няма по какъв начин да си отиват - ще се развиват със все по-бързи темпове. Инвеститорът и съсобственик на a16z Марк Андреесен споделя за това по какъв начин можем да използван уроците от зората на мрежата към бъдещето развиване на крипто бранша. Разговорът визира и това по какъв начин новата технология ще навлезе в електронната търговия, всекидневното браузване в мрежата и по какъв начин това ще засегне както регулаторни органи, по този начин и бизнеси.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР