Conquering Lion от Македония ще е подгряващата банда в концерта

...
Conquering Lion от Македония ще е подгряващата банда в концерта
Коментари Харесай

Македонската банда Conquering Lion открива шоуто на Dubioza Kolektiv на 29 ноември в Арена Армеец София

Conquering Lion от Македония ще е подгряващата тайфа в концерта на DUBIOZA KOLEKTIV в София на 29 ноември! Седемте музиканта свирят на най-различни принадлежности (от класическата китара до перкусии и тромбон) и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и компактен китарен тон. Тази година момчетата означиха 12 години от основаването на бандата, през които години могат да се похвалят с хиляди усмихнати почитатели и концерти в цяла Европа и Балканите, a и с четири албума зад тила си. Сетът им ще продължи 45 минути, а радостната тайфа отлично подхожда и ще направи забавно-музикален преход към хедлайнерите на вечерта – DUBIOZA KOLEKTIV! Симпатягите от Босна и Херцеговина също се готвят да подарят на всички в залата огромна веселба, страхотни страсти и ваучър и можем да им имаме вяра изцяло, тъй като добре знаем на какво са способни! В началото на месеца DUBIOZA KOLEKTIV бяха в София за особено warm up party в клуб “Строежа ” и за изнанадващо свирене навън в София – посред Женския пазар! На 5 ноември беше и международната премиера на общата им ария с Manu Chao - " Cross The Line ". Сингълът ще бъде част от идния девети албум на бандата, който се чака да бъде реалност на 28 януари 2020 година

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion на 29 ноември в “Арена Армеец ” се продават с цялостна мощ извънредно в системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от: офис на Eventim на ул. “6-ти септември ” 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса “Арена Армеец ”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “. Цената им е от 35 до 45 лева съгласно мястото в залата. Билети можете да поръчате ТУК.
Организаторите от Stroeja припомнят, че вратите на залата отварят в 18:30 ч., а концертната стратегия започва в 19:30 ч. Препоръчват и допустимо най-ранно идване на публиката в залата – за повече комфорт.

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.
DUBIOZA KOLEKTIV са една от най-популярните и обичани балкански банди. Те бяха у нас за последно през 2017-а, когато зарадваха повече от 10 000 души в “Арена Армеец ” с незабравимо шоу и страхотна сила. Бандата, чиято музика е комбинация от рок, ска, дъб и реге, радостни публиката в продължение на повече от два часа. Самите DUBIOZA KOLEKTIV дефинират стила си като “политически неточна комбинация от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми ”. Често вземат участие в необявени изяви навън, подкрепящи избрани дела. Запазена марка на бандата е театралното им облекло в жълто и черно. В България музикантите са известни с избухливите си изяви онлайн и не инцидентно ни включват в турнетата си за следващ (6-ти) път. Сред добре познатите им части са: “Kokuz ”, “Balkan Funk ”, “Kažu ”, “Free.mp3 ”, “Firma Ilegal ”, “U.S.A. ”, “No Escape (from Balkan) ”, “Hay Libertad ”, “Vlast i policija ”, “One More Time ” и доста други. Този път се дават обещание да изпълнят и някои напълно нови песни, които ще бъдат част от идния им албум. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари следващата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР