CME Group заяви, че ще кандидатства за клиринг на американски

...
CME Group заяви, че ще кандидатства за клиринг на американски
Коментари Харесай

CME Group кандидатства за навлизане в клиринговия бизнес на държавните облигации на САЩ

CME Group съобщи, че ще кандидатства за клиринг на американски държавни облигации, трансформирайки се в първата борсова компания, която обществено декларира упоритостите си да грабне доходоносна част от най-големия пазар на облигации в света.

„ Безпроблемно е да подадете молба за клиринг на Министерството на финансите “, сподели Тери Дъфи, основен изпълнителен шеф на CME, пред Financial Times във вторник.

27 трилиона $ Пазарът на съкровищни ​​книжа е изправен пред сеизмични промени според новите правила на Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати, които ще преработят метода, по който се завършват покупко-продажбите. Регулаторът постанова повече покупко-продажби на Министерството на финансите посредством клирингова къща в опит да направи пазара по-устойчив след поредност от рецесии.

Базираната в Чикаго CME е най-голямата борса за фючърси и варианти в света и един от най-големите пазари за търговия с пари в брой. CME ще кандидатства тази година за клиринг на парични съкровищни ​​облигации, сподели Дъфи.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР