Чувствате ли се странно напоследък: силите Ви внезапно са престанали

...
Чувствате ли се странно напоследък: силите Ви внезапно са престанали
Коментари Харесай

Месецът на призраците: признаци, че зъл дух се е вселил в човек

Чувствате ли се необичайно в последно време: силите Ви ненадейно са престанали да Ви стигат, появила се е незаинтересованост и настроението Ви непрекъснато се трансформира? Според спиритуалистите и религията това не са единствено признаци на меланхолия, само че и „ непознато създание в тялото ви “. Езотериците не предлагат на феновете да практикуват магьосничество и предизвестяват за рисковете от допускане на мистични същества в тялото. Това постоянно се случва, когато човек не помни да сложи отбрана. Но „ мистичните паразити “ могат да се появят и при изцяло елементарни хора, надалеч от магьосничеството и езотериката. По принцип това се случва при хора със слаба психическа организация или имунитет, завистливи хора, а също и фенове на клеветата. Проверете за следните признаци. Може вътре във Вас да се е заселил злобен дух, който се храни с вашите витални сили. Животните се опасяват от Вас и Ви избягват Най-безобидният, само че разкриващ знак за зараждащата заплаха от тайнствен паразит е внезапната смяна в държанието на животните към Вас. Това е изключително явно, в случай че жертвата има домакински любим вкъщи. Нашите четириноги другари усещат силата необикновено тънко, по тази причина няма да пропуснат появяването на зли духове в тялото на притежателя. Ако домашният Ви любим към този момент не се доближава и не се гали, крие се от Вас, опасява се или се държи нападателно – това е първият намек. Вероятно някой неотдавна се е преместил във Вас. Инхибиране на реакции и мисли Така наречената „ мъгла в главата “. Когато астралното тяло или мистичният паразит се открият в човек, той стартира интензивно да се храни с силата на гостоприемника. И това не може да не се отрази на жертвата. Първоначално измененията се демонстрират като леко комплициране на мислите и „ изолираност “ от действителността. Човекът, към който са привързани, се държи по-дистанцирано и потиснато. Симптомите наподобяват следствията от бодърствуване или Бърнаут. Ето за какво, усещайки внезапен спад на силата, анализирайте си живота през последните няколко месеца. Възможно ли е просто да сте доста изтощени или зад всичко това стои нещо съществено? Четете още: Феноменът на призрачната миризма Неочаквана агресивност Следващият рисков симптом, че в човек се случват някакви невидими промени, е неговата нараснала настъпателност. Най-често същностите и паразитите, като демоните, разсънват дремещото зло в нас. Ако забележите, че спокоен прочут ненадейно се е трансформирал в подбудител и подбудител на спорове, наблюдавайки кавгите на другите с усмивка, това може да е знак за дявол, прикован към него. Нечистата мощ кара човек да желае власт, въодушевява мисли за заличаване на себе си или другите, тласка го към рисковани и рискови дейности.



Странно и извънредно поведение Друг симптом, доказващ, че дявол или тайнствен паразит е влезнал в тялото, са непредвидени и мощни промени в държанието на жертвата. Човек наподобява изцяло друг: походката, речта и даже външният тип могат да се трансформират. До този човек към този момент не желаете да останете или да прекарвате време дружно, тъй като той подсъзнателно отблъсква всички от себе си. Защо се случва това? Този паразит съзнателно прави по този начин, че никой да не му пречи и да продължи да се храни с силата на жертвата. Трябва да бъдете изключително деликатни в държанието си с хора, които ненадейно са се трансформирали. Необичайното държание може да служи като предизвестие или симптом за шерване.



Плашещи сънища Както при всеки различен контакт със зли духове, нашето енергийно поле реагира доста блестящо на сходно настъпление. Опитвайки се да отбрани или най-малко да предизвести притежателя, изпраща странни сънища или даже кошмари. Да, допустимо е от стрес и изтощеност човек да стартира да изпитва проблеми със заспиването или да бъде сюрпризиран от неразбираеми и плашещи сънища. Но в случай че кошмарите идват ненадейно и се повтарят непрекъснато, изтезават Ви и Ви карат да се събуждате към този момент изтощени, тогава това може да е знак за зла мощ, дявол или паразит. Поява на гласове Може би най-ужасният симптом за определяне на дявол или зли духове в тялото на човек са гласовете, които се появяват от нищото и не безусловно единствено в главата. Те Ви шушукат. Първоначално тези гласове в жертвите на паразити се появяват единствено в тъмното, само че по-късно се чуват непрестанно. Ако забележите сходни признаци в себе си, обърнете повече внимание на здравето си. Посетете нужните експерти: първо – елементарни, а по-късно – и езотерик.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР