Чувствата, моите субективни усещания - към президента и премиера, са

...
Чувствата, моите субективни усещания - към президента и премиера, са
Коментари Харесай

Издателят на ПИК Недялко Недялков пред Петър Волгин по Хоризонт: Защо не е проблем, че новата Мата Хари на премиера държи ключа на държавните чекмеджета? И че кабинетът на премиера е снимачна площадка за романтични филми на Холмарк? И че Киро разпореж

Чувствата, моите субективни чувства - към президента и премиера, са без значение. Въпреки че се хваля, че двамата ме припознават като собствен главен съперник и непрекъснато рекрамират организацията ни.

Това съобщи в предаването " Политически неточно " на Петър Волгин по " Хоризонт " притежателят на организация ПИК и издател на вестник " Ретро " Недялко Недялков.

Той означи, че борбата сред Радев и Петков има " енергиен залог " и мирис на газ. Води се борба за обществения запас сред две лобита - едното на президента, другото на вицепремиера Асен Василев.

В момента Кирил Петков пробва да овладява всичките лостове на властта, тече вторично изчегъртване на президентските хора. Нормално е, Румен Радев се усеща зарязан - той като Кронос желае да изяде своите деца и да оцелее.
свързани новини249838на 30.01.2022151512на 03.02.2022
Авторитетът на президента към момента е доста мощен, той е вълшебен. А България е страна на магическия натурализъм, суеверието и националното християнство и постоянно силата на припозната като икона персона е по-силна от силата на институциите. Следователно - в тази война моите
залози са в интерес на президента. Именно поради неговата аура и остатъчния резултат от успеха му над Бойко Борисов.

Представителността на цялата Четворна Отечествен фронт коалиция е към 15% по отношение на целия български лекторат. В тези 15% сумарният дял на Политическа партия е на половина. В този смисъл да приказваме за представителност и легитимност, е прекомерно прекомерно и пресилето. Вчера Кирил Петков е заречен " действителни арести ", тъй като " хората очаквали това ". Какво знами " действителни ", кои са " нереални "? По-скоро сюрреална е властта на харвардските самозванци.
свързани новини166904на 20.01.2022
Те приказват от " името на хората ". Така се говореше в едни други времена. Тогава и разстрелваха " в името на народа ".

Откога министър председателят на една страна от Европейски Съюз и НАТО разпорежда арести? Откога съвместяна функционалностите на проверяващ орган, обвинител и арбитър? Подобни функционалности бяха вменени в трудовата характерност на Светата инквизиция при лова на вещици. Възкръснаха при болшевизма, сталинизма и националсоциализма. За малко ни ги напомни и Цветан Цветанов в първия кабинет на Борисов - тогава и той нахълтваше по домовете на хората, притесняваше фамилиите и околните им.

Докъде докара това? Арестуваните бяха оправдани в съда, а след това осъдиха България в Страсбург, с цел да заплаща данъкоплатецът.

Какво прави сега министър председателят господин Петков? Кешира. Мами детския гласоподавател и го обира, както го правеше Манчо Фотографчията във " Вражалец " на Ст. Л. Костов. Г-н Петков е оживялата литературна класика. Дано обаче, до момента в който кешира, не стигне до милиционерски репресии през копоя си Бойко Рашков.

Запитан по какъв начин ще разяснява вчерашната подигравка с Ива Николова от страна на Кирил Петков в ефира на предаването на Сашо Диков, Недялко Недялков съобщи:

Това демонстрира какъв мъж е министър председателят и докорко е мъж, какво образование и морал има, щом приказва по адрес на известна журналистка, дама. По-притеснителното е, че той етикира, персонифицира медиите. Казва за Ива Николова, че е " в тинята ", че Бареков се " бил побъркал ". Ако от най-високата естрада на изпълнителната власт един министър председател размахва пръст на журнаилисти, къде е реакцията на свободното общестно, на колегията, НПО-тата? Когато Борисов сподели " мисирки ", бяха подготвени да го разпнат на кръст. Нека да бъдат безпощадни, само че да бъдат кардинални в своята жестокост. Иначе не е гражданско общество, а симулация, двоен стандарт.

Когато бях съпротива на Бойко Борисов, в моята редакция гърмяха бомби, означи Недялков и уточни, че събитията би трябвало да се преглеждат в поредност и логически порядък, а не изборно, съгласно конюнктурата.

Ако се върнем към чекмеджетата, не споделям кое е цялостно и кое е празно...Не знав по какъв начин е с чекмеджето на Борисов, само че нашите хладилници се изпразват. Сметката за ток в офиса ни е скочилра трикратно за последния месец. Крастаниците са 8 лв., сиренето - 2-, хлябът - 3. Бензинът към този момент надскамча 3 лева При Борисов, единствено за 20 стотинки надценка, водачи наизлязоха по улиците и стачкуваха. Сега се спотайват. Толкова ли забогатяха при " неприятния " ГЕРБ, че могат да си разрешат подобти разходи?

Да, почитател съм на Борисов, защото желая фамилията и бизнеса ми да оцелеят, хората към мен да смогват да заплащат сметките си. Няма по-опитен и квалифициран от него за министър председател в тази рецесия. Всички българи отново ще станат почитатели на Борисов, когато дойдат сметките им за ток след рухването на мораториума.

Ако Борисов бе на власт, нямаше да има сходен ценови разгул, сходна инфлация, сходно обедняване, сходна Радева зима. Да, рецесията е всеобща, само че токът на българската борса е най-скъп в цяла Европа? Тогава по какъв начин да не приказваме за субективна виновност на ръководещите?

Не желая една партия да съществува в българската политика с една-единствена цел - да назначи собствен основен прокурор. Това е партията на господин Христо Иванов. Цялото министерство на правораздаването действа поради това. Имаме си министерстно за битка с личността на Иван Гешев, обикновено ли е това и дали е приоритет на българския народ? А може би е приоритет на олигарси като Иво Прокопиев? За това ли беше смяната, с цел да сменим Пеевски с Прокопиев?

Иван Гешев, Иван Гешев, Иван Гешев..., това е като йогийска мантра, от заран до вечер - да сменим Иман Гешев и да сложим някой от кръга " Капитал "...

В България няма да има правораздаване, до момента в който Кирил Петков е министър председател на България, не до момента в който Гешев е основен прокурор. Не Гешев наруши закона, а Кирил Петков, подписвайки документ с погрешно наличие. Не Гешев вреди любовницата си в ръководството на страната, а Петков.

Кой е тази Лена Бориславова, каква е тази ренесансова персона? Защо участва на всички публични и неофициални срещи на премиера, взима думата, способена е по всички тематики - от обучение и медицина, чак до защита и правосъдна промяна? Защо кабинетът на премиера е извърнат на снимачна площадка за сантиментален филм на " Холмарк ", а министър председателят и говорителката му се държат за ръце по време на съвещания на Министерския съвет?

Надуваха ни главите години наред за Мата Хари и чекмеджето на Борисов. А в този момент, когато товата Мата Хари разполага с ключа за всички държавни чекмеджета, а кумците на премиера въртят 9 милиарда европари, не е проблем, по този начин ли?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР