Чувстваме се, че пролетта е настъпила тази седмица и със

...
Чувстваме се, че пролетта е настъпила тази седмица и със
Коментари Харесай

Списък с желания за уикенда: плетиво на Cat Deeley, сандали на M&S за 30 британски лири и подходяща за всичко чанта на New Look

Чувстваме се, че пролетта е настъпила тази седмица и със промяната на сезоните доста от нас може да желаят да обновят дрешника си и да сменят грижата за кожата си със стоплянето на времето.

Влезте в листата с стремежи за уикенда - деликатно подбрана редакция на най-хубавите избори на екипа за мода и хубост на The Mirror от основната улица тази седмица. В края на всяка седмица ще търсим вирусни чувства, скорошни разпродажби и ще разкриваме скъпоценните камъни, които заслужават място във вашата пазарска чанта (и нашата), от сходни на River Island, M&S и още.

Когато става дума за утвърдени от звезди кройки, ние сме захласнати от плетиво в жанр Chanel на Кет Дийли след първата й цяла седмица като основен водещ на This Morning. Но Дийли не е единственият, който дефинира трендовете на екрана и в обществените мрежи, като Франки Бридж и Фиърн Котън също затвърдиха статута си на фешън основатели.

А в областта на хубостта, обичаната налична на Моли Мей Хейг овлажнител и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР