Чувствам се уникално, каза пред Дарик Александра Начева – българската

...
Чувствам се уникално, каза пред Дарик Александра Начева – българската
Коментари Харесай

Първи думи на Алекс след олимпийската титла: Всичко стана...

Чувствам се неповторимо, сподели пред Дарик Александра Начева – българската шампионка в тройния скок от Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. Вчера 17-годишната лекоатлетка победи със златото в дисциплината на форума, а подгласничка ѝ е Мария Висенте от Испания.

„ Състезанието протече относително добре и съм удовлетворена “, сподели Начева. След три медала от три значими надпревари тази година атлетката прави оценка, че 2018-а е добра за нея. „ Наистина се получи супер. На всички надпревари, на които трябваше да скачам добре, всичко стана съвършено “, сподели тя.

Начева е наясно, че упованията към нея са високи и по думите ѝ са такива от предходната година, тъй че „ е привикнала “. „ Досега мисля, че не съм разочаровала никого “, добавя лекоатлетката.

На въпрос откакто по-рано през годината към този момент скочи над 14 метра, какви са проектите ѝ оттук насетне, шампионката уточни: „ Като резултат не мога да кажа какво да чакам още повече, тъй като даже тези 14.18 метра не съм ги очаквала. Не се познавам аз самата себе си, тъй че не мога да кажа “.

Шампионката показа, че в този момент ще си почине малко, а по-късно още веднъж стартира тренировки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР