Чувствам се ужасно, че минах на червено. Няма адекватен отговор

...
Чувствам се ужасно, че минах на червено. Няма адекватен отговор
Коментари Харесай

Безспорно карам недисциплинирано, но това е денят на спасението

Чувствам се извънредно, че минах на алено. Няма съответен отговор за това нещо.
Това съобщи пред bTV баскетболния треньор Константин Папазов, който бе сниман да минава с висока скорост на червен светофар на столичния бул. " Черни връх ".
“Безспорно може да се каже, че карам недисциплинирано ” , призна той.
Баскетболният треньор изясни, че постоянно си е плащал санкциите за нарушаванията на пътя и в този момент щял да постъпи по същия метод.
“Някъде има лимит обстановката. Може би това е денят на спасението 20-и юни .Това е денят на персоналната отговорност към обществото.
Човек би трябвало да има волята, да стои с името си зад грешките си. Със сигурност аргументи задоволително има, само че, желая да се извиня на цялото общество, добави Папазов.
Срещу него има подадени 13 сигнала за на нарушавания от жители , които са снимали нарушаванията.
От на следващия ден ще имам нова кола, ще дам номера й, с цел да знае цяла България, с цел да се знае, че тази кола е за образец.
За да се види това, което аз не съм могъл да направя съм със себе си, да бъде типичен мониторинг оттук насетне. Хората желаят едно тъждество, няма да диря кой ме е снимал. Това е избавление, не е наказване, тъй като е можело да има непоправими последици, сподели още Папазов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР