Чувствам се по-добре и въоръжен с търпение. Преминавам през процедури

...
Чувствам се по-добре и въоръжен с търпение. Преминавам през процедури
Коментари Харесай

Даниел Димов: Трябва да продължим да показваме колективен дух

" Чувствам се по-добре и въоръжен с самообладание. Преминавам през процедури и извършения след интервенцията. Ежедневието ми е обвързвано с лечения. Още не е ясно, по кое време тъкмо ще се завърна на терена. В края на месеца имам един обзор, след който евентуално ще се разбере. Когато е обиден нерв, възобновяване е по-трудно. Нещата доста зависят и от самия организъм. В никакъв случай не виждам края на кариерата си, даже в противен случай, макар контузиите напоследък, съм въоръжен с самообладание и ще ги преодолея. Не се отхвърлям елементарно! Лошото е, че през цялата ми кариера не съм имал толкоз доста, а в този момент всичко пристигна вкупом ", сподели Димов. Бранителят призна, че чака с неспокойствие новото състезание.

Трябва да бъдем оптимисти за идния сезон и сме такива. Както аз, по този начин и моите съотборници. Първите мачове в шампионата постоянно са по-трудни, тъй като още не си навлязъл в нужния ритвам. Като цяло против Локомотив постоянно е мъчно. И статистиката даже демонстрира, че срещата с тях няма да е по никакъв начин лесна. В предходната среща с тях счупих върховете си по единоборства. Атмосферните условия на " Васил Левски " пречеха доста да стане първокласен мач, само че в последна сметка успяхме да победим на снежния терен ", съобщи Димов.
 Илиан Илиев дефинира групата за мача с Локо (Сф), трима титуляри са навън Илиан Илиев дефинира групата за мача с Локо (Сф), трима титуляри са навън
" Със сигурност няма да е елементарно против Локо (Сф), изключително в " Надежда ". Надявам се да запазим наклонността от предишния сезон като посетители и да взимаме мачовете си надалеч от Варна. Трябва да стартираме сезона с положителни резултати, с цел да имаме нужното самочувствие. Дано вземем трите точки от София ", пожела си 33-годишният бранител.

" Целите ги дефинират треньорите и управлението, само че ние като тим знаем, че би трябвало наложително да бъдем в топ 6. Ако ни се отдаде опция да нападаме място в евротурнирите, ще се възползваме от нея. Трябва да продължим да демонстрираме групов дух. Напуснаха ни съществени играчи и пристигнаха други - както млади, по този начин и по-опитни. Дано всички да са здрави. Твърде рано е да се дават прогнози, какво ще реализираме този сезон. Аз си поисквам да се оправя и да се върна бързо на терена, тъй като ме мъчи тази травма. Пожелавам си всички в отбора да бъдем здрави. Очаквам с неспокойствие мача против Локо. В техните редици също има доста положителни играчи, както и един млад и добър треньорски щаб. Едно е ясно, нашето състезание може да не е най-качественото, само че несъмнено не липсва конспирация в него ", приключи Димов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР