Чували сте за много режими, които звездите са споделяли, че

...
Чували сте за много режими, които звездите са споделяли, че
Коментари Харесай

Ето кои са тайните диети на звездите, които имат светкавичен ефект

Чували сте за доста режими, които звездите са споделяли, че следват, само че има някои диети, за които хубавиците с съвършени тела не са говорили в никакъв случай. А те в действителност работят. Днес ще ви издадем 5-те секрети режима, които имат мълниеносен резултат, написа woman.bg.

Тайната диета на Миранда Кер

Моделът стартира всеки ден с топла вода с лимон на гладно. Закуската ѝ постоянно е смути от бадемово мляко, папая, боровинки и малини. Понякога заменя смутито с бананови или овесени палачинки. За обяд и вечеря Миранда похапва свежа салата с печена сьомга или пиле. Любимата ѝ рецепта е задушено пиле с чесън, куркума и розмарин, а за гарнитура - картофено пюре и салата със зеле, спанак, магданоз, кориандър, краставици, маслини, сирене халуми, целина и слънчогледови семки.

5-факторната диета

Това е режимът, към който прибягват Меган Фокс и Лейди Гага. Благодарение на тази диета певицата се раздели с цели 13 кг. Това е петседмичен проект, който включва 5 хранения дневно, приготвени с 5 съставки - протеини, здравословни мазнини и въглехидрати, фибри и питиета без захар. Разрешено е едно висококалорично хранене на седмица. В 5-факторната диета не се употребява модифицирано месо, пържено, храни с високо наличие на наситени мазнини и елементарни въглехидрати.

Диетата на Аткинс

Това е режимът, с който Ким Кардашиян поддържа формата си. Диетата включва меню с ниско наличие на въглехидрати, умерено наличие протеини и високо наличие на мазнини. С този режим Ким е стопила 25 кг за 11 месеца. Диетата е разграничена на 4 стадия:
Първи стадий - Старт на отслабването. В тази фаза можете да консумирате 20-25 грама въглехидрати дневно. Целта е да отслабнете първите 7 кг. Например, в случай че тежите 80 кг и желаете да стигнете 65 кг, то първият стадий е, до момента в който станете 72 кг. Втори стадий - Продължава процесът на намаляване. Разрешени са 50 гр чисти въглехидрати на ден. Втори стадий продължава, до момента в който се разделите със идващите 5 кг. Трети стадий - Преход към задържане на тежестта. В тази фаза можете да консумирате до 80 гр чисти въглехидрати дневно. Третият стадий продължава, до момента в който достигнете мечтаното тегло. Проявете самообладание, тъй като може да продължи и в границите на месец. Четвърти стадий - Задържане на съвършеното тегло. В този финален стадий консумирате сред 80-100 гр чисти въглехидрати на ден.
Средиземноморската диета

Това е обичаният режим на Селена Гомес и Пенелопе Крус. Основните храни, които можете да консумирате, с цел да я следвате, са плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, фасул, орехи, билки и здравословни мазнини като авокадо и зехтин. Препоръчително е да хапвате риба най-малко два пъти седмично. Не изключвайте млечните артикули, само че не ги включвайте в менюто си повече от 3-4 пъти седмично. Избягвайте модифицираните храни, аленото месо и подсладените със захар питиета.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР