Чували сте стотици пъти за ретроградния Меркурий, който изглежда преобръща

...
Чували сте стотици пъти за ретроградния Меркурий, който изглежда преобръща
Коментари Харесай

Тайни и потиснати желания: какво издават ретроградните планети в наталната ви карта

Чували сте стотици пъти за ретроградния Меркурий, който наподобява прекатурва живота на всички към вас, които се интересуват от астрология. Проблеми в връзката, някогашни, които се връщат от изведнъж и куп други неприятности. Разбира се, освен Меркурий попада в назадничавост, това се случва и с други планети в Слънчевата система. Но какво ще рече тъкмо „ назадничавост “?

Планетите могат да наподобяват като движещи се обратно в небето за избран интервал от време, това разбираме под ретроградно придвижване.
Същественият термин тук е „ наподобява “ , защото правилно видяно, никоя планета не се движи обратно в орбитата си към Слънцето и даже не наподобява, като да забавят придвижването си.

Тъй като Земята обикаля към Слънцето с друго движение от останалите планети , циклите ретроградно-стационарно-дистанционно придвижване са всъщност илюзии, които пораждат от нашата позиция на Земята. Доста могъщи илюзии, които въпреки всичко ни въздействат.

Меркурий обръща придвижването си по-редовно от всяка друга планета, само че външните планети се движат обратно по-продължително от Меркурий.
Меркурий в никакъв случай не може да се намира на повече от 28 градуса от Слънцето и обръща посоката си, когато доближи най-далечното си разстояние от Слънцето.

През огромна част от годината Юпитер и Плутон са ретроградни. Така че ретроградности в картата като Сатурн, Юпитер, Плутон са по-често срещани
Енергиите на дадена планета или тяло в наталната карта се обръщат във вътрешността, когато тя е ретроградна. Обикновено те се усещат по-силно, само че роденият с ретроградна планета, пази нещо за силите на планетата в загадка.
Когато показва силата на планетата непосредствено или намерено, евентуално усеща разстройване или несръчност. 

Ако сте подготвени да се потопите по-дълбоко от нормално,

Вижте кои (и дали) ваши планети са били в ретроградно придвижване в часа ви на раждане и продължете към галерията.
 Какво разкриват ретроградните планети в наталната карта  Какво разкриват ретроградните планети в наталната карта  Какво разкриват ретроградните планети в наталната карта  Какво разкриват ретроградните планети в наталната карта
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР