Чували сме не един и двама актьори да казват, че

...
Чували сме не един и двама актьори да казват, че
Коментари Харесай

Килограмите, които ТОм Холанд е трябвало да свали заради роля

Чували сме не един и двама артисти да споделят, че за роля са подготвени на всичко. Дори това да значи да отслабнат или надебелеят. За нас персонално Крисчън Бейл е Богът на тези трансформации, тъй като ги е правил не един или два пъти.
 Том Холанд, Cherry, новата му прическа и по какъв начин тя шокира почитателите на артиста
Как Том Холанд шокира почитателите си

Всичко в името на ролята

Той не е единственият, несъмнено, като към листата на артисти, подготвени на всичко, се причислява и Том Холанд . Всъщност той си е в листата от много време, тъй като прави някой много нездравословни неща за ролята си на Спайдърмен.

Но към този момент е в клуба и със събаряне на много килограми за ролята си в Cherry . За това разбираме от Джо и Антъни Русо, които са режисьори на кино лентата.

В изявление за няколко медии двамата споделят, че са в действителност впечатлени както от Холанд, по този начин и от Сиара Браво, която също взе участие във кино лентата, поради тяхната отдаденост.

По думите Джо Русо двамата са се изцедили и физически и прочувствено за кино лентата. Тома Холанд е трябвало да смъкна съвсем една четвърт от тежестта си за къс интервал от време и по-късно още веднъж за задачите на кино лентата да си го върне, написа CinemaBlend.

И всичко това е било нужно, тъй като в Cherry артистът играе момче, което минава през няколко тежки етапи от живота си. От студент, боец в армията до наркоман и нарушител.
 На какво се подлага Том Холанд за ролята си на Спайдърмен
Какви жертви се изискват, с цел да бъдеш Спайдърмен

Не са по никакъв начин здравословни

Към момента Cherry е измежду филмите, спрягани за Оскарите, тъй че жертвите на Том Холанд може и да се отплатят уместно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР