Чували сме, че истинската любов никога не умира. Историята на

...
Чували сме, че истинската любов никога не умира. Историята на
Коментари Харесай

Разделени влюбени се срещнаха отново след 14 години и...

Чували сме, че същинската обич в никакъв случай не умира. Историята на тази двойка е най-явното доказателство за това изказване. Бившите съпрузи от нея се срещат инцидентно след 14 години разлъка и животът им се трансформира коренно, предава jenata.blitz.bg.

Когато Карън е на 17 години, а Сам на 25, се срещат в пъб в британския град Рамсгейт. Скоро двамата схващат, че не могат да живеят един без различен и подписват брак.

Двете години брак били най-щастливите дни в живота им. Щастието им обаче бързо било разрушено от първите проблеми, когато младата жена схванала, че не може да има деца.

Лекарите по този начин и не съумели да открият повода за това. Те обаче били безапелационни, че за жал Карън в никакъв случай няма да може да има деца

Съкрушената жена не желал да споделя на Сам, че е безплодна и решила да постъпи по различен метод. Заявила му, че не го обича и се сбогувала с него. Това била най-отвратителната неистина в живота ѝ, само че тогава считала, че постъпва по верния метод.

Сърцата и на двамата били разрушени от тъга.

След развода Сам се преместил в Лондон, оженил се и му се родила прелестна дъщеричка на име Пери. Карън също се омъжила, само че и този ѝ брак не просъществувал дълго и през 2010 година още веднъж се развела.

През 2013 година Карън отишла на доктор, тъй като била решена да се подложи на изкуствено осеменяване. Но експертът ѝ споделил, че няма смисъл, тъй като възможностите ѝ да стане майка са съвсем нулеви.

Една вечер през 2016 година Сам изненадващо попаднал на профила на Карън във Facebook. Преди 3 години той се бил развел с втората си брачна половинка, тъй като по този начин и не съумял да не помни огромната си обич.

Като я разкрил в обществената мрежа, побързал да ѝ написа. Няколко седмици по-късно двамата се срещнали в Лондон на вечеря, дълго време разговаряли и решили да се съберат още веднъж.

Само месец по-късно Сам ненадейно направил предложение на Карън. А през септември 2016 година той се преместил в Кент, с цел да живее с обичаната си. След 14 години разлъка двамата разбрали, че възприятията им не са се трансформирали и били изпълнени с увереност да стартират изначало.

Това обаче надалеч не е най-удивителното събитие в историята им. Макар медиците били безапелационни, че Карън е безплодна, през 2017 година тя ненадейно забременяла. При това по натурален път.

На 10 март 2018 година се ражда щерка им Луиза. Момиченцето е кръстено на името на пъба, в който Сам и Карън се срещат. Когато Луиза станала на 6 месеца, мама и баща още веднъж се оженили.
 Разделени влюбени се срещнаха още веднъж след 14 години и...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР