Чували ли сте някога твърдението, че ако ви е писано

...
Чували ли сте някога твърдението, че ако ви е писано
Коментари Харесай

Хората, които са предопределени да бъдат заедно, са свързани с невидима кармична нишка

Чували ли сте в миналото изказванието, че в случай че ви е писано да бъдете с някого, рано или късно ще го срещнете? Сякаш сред хората е опъната невидима кармична нишка, която минава от едно сърце към друго.

Не са необичайност случаите, когато двойките се разделят и основават нови фамилии, само че към момента се притеглят един различен...

Не можеш да избягаш от ориста, както се споделя. Хората, които са предопределени да бъдат дружно, са свързани с невидима нишка. Според едно известно поверие в Азия тя се назовава още " алената нишка на ориста ".

Според една китайска легенда млад мъж на име Ико, чийто родители умряли, до момента в който той бил още доста дребен,, бил преследван от непрекъснати неуспехи в персоналния си живот. Тези, които обичал, не го харесвали, а тези, които го обичали, не се харесвали на Ико.

Един ден, до момента в който пътувал, той срещнал чудноват дъртак с голяма торба. Той седял на стъпалата на един храм и на лунна светлина четял „ Книгата на мъртвите “, написана с неразбираеми писмени знаци.

Старецът споделил на тъжния юноша, че всички хора, които са предопределени един за различен, са свързани с алена нишка, и че сега неговата избраница е едвам на три години. Ето за какво търсенето на любовта му няма да се увенчае с триумф, до момента в който тя не порасне.

Ико потърсил детето и останал сюрпризиран: то било щерка на едноока жена. Било доста мръсно и нечистоплътно. Ико изпратил прислужникът си да го убие, само че той само съумял да го рани в челото.

След 14 години Ико се оженил за едно красиво момиче с белег на челото. Както се оказало - това било пораснало момиче, което Ико се опитал да убие.

Традицията повелява, че хората, които са предопределени един за различен, са свързани с алена невидима нишка, омотана към глезените им. За нея няма спънки или условия. Тя може да се разтяга или свива, само че в никакъв случай не се къса - макар времето и дистанцията. И се съкратява ден след ден, до момента в който хората, които са предопределени да бъдат дружно, се срещнат.

Между другото, сходна легенда съществува и в Япония. Само че в тяхната версия алената нишка на ориста свързва не глезените, а кутретата им.

Източник: patronestaff / Shutterstock

Невидима алена нишка свързва тези, на които е писано да се срещнат, без значение от времето, мястото или събитията. Тя може да бъде опъната или заплетена, само че в никакъв случай не се къса.

Както виждате, тази кармична нишка прилича нашето разбиране за сродна душа. Единствената разлика е, че може в никакъв случай да не срещнете с нея, до момента в който алената нишка на ориста рано или късно ще ви води при обичания човек.

В края на краищата вие сте безусловно свързани един с различен. Фактът, че тези влакна не са забележими, не значи, че не съществуват.

Ето по какъв начин вървим през света - свързани с невидими червени влакна с тези, с които просто би трябвало да се срещнем. Понякога тя се заплита до неразбираемост или се опъва толкоз доста, че ни се коства, че ще скъса. Но знайте – това в никакъв случай няма да се случи. По един или различен метод вашата сродна душа ще си проправи път към вас през годините и дистанциите. Нищо няма да я спре или да я отклони от пътя ѝ.

Дори да сте изцяло разнообразни и да живеете на разнообразни континенти, все в миналото ще се срещнете. Червената нишка ще стане толкоз къса, че безусловно ще се " сблъскате един с различен ". В този миг ще разберете без думи, че цялостен живот сте търсили и чакали този човек...

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР