Чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на управлението на Борисов, но този

...
Чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на управлението на Борисов, но този
Коментари Харесай

И Нинова: Оставка на кабинета зарази водата

Чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на ръководството на Борисов, само че този път не от опозицията, а от министър. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група след чуването на министър Емил Димитров за водите, съобщи Агенция " Фокус ".

" Уважаеми български жители, чухте най-вярната, безкомпромисна оценка на ръководството на Бойко Борисов, само че този път не от нас от опозицията, която я даваме непрестанно в продължение на четири години. Чухте я от министър на Борисов. От вътре, от човек, който е претърпял всички тези проблеми, които разказа. Чухте ли основните думи: безпорядък, безхаберие, частни ползи, обири, кражба от сегашното, само че кражба от децата и внуците ни в бъдещето ", съобщи Нинова. По думите й това е най-вярната оценка за това ръководство в региона на ВиК бранша.

 

" Всичко това, което през днешния ден чухме, от дълго време приказваме. Проблемът е от дълго време. Помните ли Бисер, Аспарухово, Мизия. Помните ли отговора на държавното управление, когато още тогава поставяхме въпроси, когато предлагахме решения, тъй като помня шараните по площадите на Мизия, които стояха там една седмица. Помня всичките пагубни последствия и жертви. Вие тогава не обърнахте внимание ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че министърът е пропуснал да каже през последните 10 години какъв брой пъти се е вдигнала цената на водата за хората. Очаквах след убийствената картина на ръководството Емил Димитров да подаде оставка - изходът е оставка за цялото държавно управление, сподели Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР