Чухме, че през следващите няколко седмици предстои доста голям ден,

...
Чухме, че през следващите няколко седмици предстои доста голям ден,
Коментари Харесай

Цветя, обичани от Моли Мей, Мишел Кийгън и Виктория Бекъм и идеални за Свети Валентин

Чухме, че през идващите няколко седмици следва значителен ден, който нормално включва цялостен куп цветя и обич. Точно по този начин – Свети Валентин е тъкмо зад ъгъла и защото доста от нас се приготвят да подарят (ако още не сте се подготвили предварително) обичаните си хора, може да търсите малко ентусиазъм – изключително в случай че те, като нас, са малко захласнат от звезда.

Тъй като цветята са безконечен, луксозен и да не приказваме за прелестно ухаещ метод да покажете признателността си към другата си половинка, може да се смутите какви цветя биха желали те - изключително в случай че не са огромни за вашите общоприети рози.

Сега, несъмнено, розата си е роза и не можете да сте недоволни от огромен остарял куп от тези. Но не е нужно постоянно да избирате класическото алено. Въпреки че е типичното цвете за Свети Валентин, има доста други цветя, които са също толкоз красиви - и сантиментални.

И ние не сме единствените, които мислят по този начин. Направихме малко изследване и открихме единствено някои от обичаните ни цв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР