Чудя се как големите национални медии се смълчаха заради гафа

...
Чудя се как големите национални медии се смълчаха заради гафа
Коментари Харесай

Защо мълчат за милионите и проблемите, укрити в Киноцентъра: Топжурналист

" Чудя се по какъв начин огромните национални медии се смълчаха поради гафа с новогодишния ваучър в зали на киностудия " Бояна ". bTV ги разбирам - те са медиен сътрудник. Но и регулаторите мълчат, Комисията за отбрана на потребителите несъмнено кара зимен сън - не занапред. Организаторите започнаха да рипортват, с цел да изчистят всички видеа в Тик-Ток, където младежи демонстрират по какъв начин висят на опашка, с цел да влязат и там и посрещат Новата година - и по-добре.

Вътре е било тъпкано до задушаване. Близо 17 000 продадени билета - първо 12 000, след това още пет хиляди. Всички ангажименти - за опазване на билети на цени от 150 до 300 лв., сепарета и прочие - стават единствено по телефона. Някой има ли касов бон? Седем химически тоалетни за хиляди души. Нормална тоалетна ти подсигурява единствено билет на цена 250 лв.. Впрочем, както и на останалите места, тези билети са единствено за вход, нищо друго не е включено - и комфортен кенеф, както се схваща.

За стотици празнуващи и ходенето до тоалетна е било мощно затруднено - препълнен си в залите и не можеш да излезеш. Чух мнения, че замалко да стане като в " Индиго " поради тесните коридори. И след всичко това единствено едно голо опрощение от уредниците - вместо да върнат парите на хилядите извън.

Спонсорите им, които са мастити, да си помислят - единствено по знамение не е станало най-лошото, само че " Пирогов " да си каже за потърсили помощ. Не пиша съзнателно името им - не тъй като ме е шубе, а да не рипортват поста. А тия партии, дето гласоподаваха 9% Данък добавена стойност за заведенията и ресторантьорите би трябвало да бъдат заведени на такова празненство - и оставени без тоалетна, а след това и без връхни облекла, тъй като от клиповете, които видях, не е било допустимо да си ги намериш ", написа топжурналистът Ем. Милчева.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР