Чудя се дали да не изчезнеш безследно, предупреждава я той

...
Чудя се дали да не изчезнеш безследно, предупреждава я той
Коментари Харесай

Може случайно да те блъсне някоя кола, вижте бруталните заплахи, които Алекс отправи към млада бургазлийка

Чудя се дали да не изчезнеш безследно, предизвестява я той

„ В Бургас ме вълнуват единствено некролозите ви “, „ Може инцидентно да те блъсне някоя кола “, „ Цял живот ще си в инвалидна количка “, „ Една жигулка за 500 лв. и ще минат през теб “. Това са част от заплашителните известия, които получава всеки ден млада бургазлийка, жертва на невъобразим психотерор.

Подателят е Алекс Ж. – мъж от известна фамилия в морския град, който от години живее в австрийската столица Виена.

Той е трансформирал в пъкъл живота на момиче, с което инцидентно се среща. Потърпевшата е подала няколко тъжби до прокуратурата, но Алекс, който към този момент е притеглен като обвинен, не стопира психоатаката си. Дори загрубява още повече.

Той изпраща и след това трие известията си, които към този момент минават във фаза закани за живота и здравето на момичето.

„ Чудя се дали да не изчезнеш безследно “, е едно от последните послания на Алекс към девойката, с което дава да се разбере, че нещо може да й се случи. Той тъкмо разказва и кое е новото й работно място. 

След първата обява на Флагман.бг по тематиката: „ “ с редакцията ни се свърза непосредствен на друго семейство от Бургас, с цел да опише, че преди няколко години и те са се сблъскали с маниакалното държание на този човек.

Адвокат Димитър Вълчев, който съставлява момичето, жертва на бруталната офанзива е открил, че Алекс е с престъпни регистрации за безчинство, обири, заличаване и разваляне на частна благосъстоятелност и закани.

Той посочи, че Алекс Ж. е с повдигнато обвиняване, има експлицитната възбрана от съда да влиза в връзка с жертвата по какъвто и да е метод, в това число и по електронен път и да посещава Созопол през лятото на 2023 година, където работи младото момиче. 

Флагман.бг описа в детайли историята на Алекс и бургазлийката, която стартира при започване на тази година. Въпреки великодушните бакшиши, които той оставя на момичето, тя не отвръща на възприятията му, което очевидно не му подхожда и той минава в извънредно нападателна фаза. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР