Чудите се какво е това и къде ли ще се

...
Чудите се какво е това и къде ли ще се
Коментари Харесай

Чували ли сте за празник на любовта към знанието?

Чудите се какво е това и къде ли ще се организира?

Заповядайте на 15 февруари, събота, в приказния свят на Чуждоезикова стратегия FUNDAY и ще попаднете във чудо на знанието и насладата от ученето на непознат език. Ще се запознаете и с прелестните преподавателите на FUNDAY , пристигнали особено за програмата от Англия и Америка, както и с дребните любопитковци – FUN-дейци, които са подготвили особено за този ден доста изненади за своите посетители – децата от София.

На 15 февруари чуждоезикова стратегия FUNDAY провежда първи по рода си Ден на любовта към знанието, като дава за всички дребни всезнайковци от София на възраст от 4 до 12 години гратис посещаване.

За всички деца на този ден прелестните преподаватели – носители на езика, са подготвили доста изненади и прелюбопитни игри и занимания в часовете по британски език. Това ще е доста специфичен ден, в който малчуганите ще се потопят в необятния свят на знанието, ще усвоят нови техники и умения в ателиета по приложни действия.

В програмата на децата са включени вълнуващи часове по квилинг, фехтовка, катерене и ателие по готварство, в което децата ще открият какъв брой е елементарно сами да си подготвят домашни сладки и да ги декорират, с цел да ги подарят с обич на мама. Всички деца ще получат и сувенир – подарък от FUNDAY , а огромната изненада ще е лотария.

Най-специалната премия за един огромен щастливец ще бъде безвъзмездна седмица в лятната чуждоезикова стратегия Funday Summer Adventure. В този несравним ден на насладата от новите познания ще потънеш в напълно чуждоезикова среда с преподаватели – носители на езика. Ще схванеш какъв брой е елементарно да проговориш непознат език. Ще имаш една щастлива събота, в която ще се радваш на нови познания, ще спортуваш и развиваш своите гении в ателиета по изкуства и ще създадеш нови другарства. Не се бави, а FUNDAY откри! Необходима е регистрация на funday.bg!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР