Чудите ли се защо когато една жена каже, че отива

...
Чудите ли се защо когато една жена каже, че отива
Коментари Харесай

Ето Защо Жените Ходят Заедно До Тоалетната

Чудите ли се за какво когато една жена каже, че отива до тоалетната внезапно се появяват няколко фенки? Това е една от най-големите загадки за мъжете. Нека забележим за какво дамите срещат усложнение в това да посещават тоалетната независимо и какво толкоз вършат там:

1. Налага се да обсъдят нещо незабавно

Мъжете нямат потребност да споделят мигновено с другар възприятията и мислите си, когато имат нови усещания, само че дамите бързат да поклюкарстват. В огромна компания или на двойна среща, дамите желаят да останат уединено, с цел да обсъдят небрежно усещанията си от някой мъж.

2. Бягство

Едната другарка изпада в неуместна обстановка, като да вземем за пример бива притеснявана от някой, който не харесва.. Решението – отиваме до тоалетната, измъкваме се от него и измисляме проект по какъв начин да се отървем.

3. Огледалото

Грим, прическа, неуместни облекла и сутиен, презрамки.. Всичко това има потребност от наглеждане и ‘оправяне’. И тогава на помощ се притичва приятелката, която асистира в битката за хубост.
4 НАЧИНА ДА СЪХРАНИТЕ ЛЮБОВТА СИ ЖИВА
4. Драма

Колко ли сълзи са пролети в женските тоалетни? Едната другарка се сеща за остарялата си обич и под въздействието на алкохола изпада в тежки метафизичен разсъждения, които изискват психоаналитик (другата приятелка) мигновено.

5. От съображения за сигурност

И на не на последно място, дамите имат потребност от надзирател, когато посещават тоалетната. Пътят до такава степен е дълъг и рисков, а вътре може да ги дебне някой вманиачен с нож или друга заплаха.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР