Чудиш се на какви обувки да заложиш това лято? Ако

...
Чудиш се на какви обувки да заложиш това лято? Ако
Коментари Харесай

Чехли Birkenstock – идеалният избор за лятото

Чудиш се на какви обувки да заложиш това лято? Ако очакваш улеснение и приказен дизайн, подготвили сме нещо, което ще отговори на твоите упования! През този сезон в стрийтуеъра преобладават освен дишаемите маратонки, само че и единствените по рода си чехли Birkenstock. Какво е специфичното на чехлите на коркова подметка? Откъде се взеха на пазара продуктите на Birkenstock и за какво това е идеалният избор освен за лятото в града? Научи отговорите на тези и други въпроси и избери дамски или мъжки чехли Birkenstock, които дават отговор на всичките ти упования. Обувките на марка Birkenstock – от кое място се взеха?

Името на марката произлиза от семейството на Конрад Биркенщок, който към един миг има два магазина във Франкфурт и в продължение на 15 години се занимава с организация на образования на обущари. Обаче преди да се появят чехлите, компанията става известна със стелките си. През 1896 година майсторът обущар Биркенщок се заема с произвеждане и продажба на стелки за обувки. В тези времена този артикул е доста съвременен и хората не са виждали нищо сходно по-рано. Изработеният от него план се отличава с изключителна гъвкавост и изключителна опора при носене. Обущарят създава цялостна терапия за лекуване на краката и главната му цел е да сътвори обувки, които освен ще имат позитивен резултат върху стъпалата, само че и ще наподобяват добре. По този метод са основани чехлите Birkenstock, които се отличават с изключителна гъвкавост и улеснение – качества, които способстват за здравето на краката и... доста забавен дизайн.

Марката Birkenstock – гаранция за извънредно качество

Продуктите с емблемата на Birkenstock са направени от извънредно качествени материали, които вършат модела доста комфортен и извънредно здрав. В продуктите си марката употребява материали от възстановими източници като корк, натурален латекс, кожа и даже вълнен филц. В основата на моделите обаче е стелката, чиято анатомична форма идеално приляга към крайници и му дава опция да заеме естествената си позиция. Подметката на стелките Birkenstock е направена от няколко пласта добре подбрани материали, които амортизират всяка крачка – с тези обувки можеш самоуверено да вървиш по градските улици както и да се насладиш на природата. Широките ремъци поддържат крайници в удобна позиция, а токите за регулация ти дават опция да напаснеш дължината им към своите потребности. Сред продуктите на марка Birkenstock ще откриеш новия доста модели като Birkenstock Arizona и Birkenstock Madrid, от които сигурно ще избереш детайли от летните си аутфити. Дамските суичъри са извънредно подобаващи за сетове с топ и къси панталони с висока талия. Комбинирай ги със слънчеви очила Cat Eye и памучна чанта на рамо. Мъжките модели ще бъдат ужасно допълнение към сетове със светли панталони чино, памучна тениска и бейзболна шапка с лого на обичаната марка.

Ако търсиш идеалните обувки за лятото, ела в магазин Sizeer или разгледай предложенията онлайн и виж какви дамски и мъжки Birkenstock чехли те чакат.
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР