Чудили ли сте се някога кои зодии изневеряват най-много? Е,

...
Чудили ли сте се някога кои зодии изневеряват най-много? Е,
Коментари Харесай

Кои двойки ще си изневерят? Какво казват звездите по въпроса?

Чудили ли сте се в миналото кои зодии изневеряват най-вече? Е, става известно, че звездите имат какво да кажат по въпроса, а някои зодии са по-неверви от други. Разбира се, не се отхвърляйте от сътрудник от тези зодии. Просто имайте едно мислено. 

Ето някои зодиакални двойки, които небрежно могат да прераснат в любовен триъгълник:

1. Овен и Телец

Тези зодии се притеглят мощно, защото Марс оказва мощно въздействие на Овен, а Венера - на Телец. Двете зодии обаче не са почитатели на моногамията и постоянно се заглеждат по други.

2. Близнаци и Везни

Двете зодии се притеглят взаимно. Близнаците обаче мъчно се обвързват, а сериозните връзки ги плашат. Везните пък са елементарно влюбчиви.

3. Рак и Козирог

Двете цялостни противоположности. Раците обичат да бъдат ухажвани, а козирозите могат да им дадат това. Първите обаче бързо губят интерес.

4. Лъв и Стрелец

О, какъв пожар! Лъвовете обаче не са пълноценни в спалнята, а това е безспорната покруса за стрелците. Въпреки химията сред двата знака, Стрелецът в никакъв случай няма да има търпението да търпи прищявките на Лъва.

5. Скорпион и Риби

Може би си мислите, че това е съвършената двойка, само че пристрастеността тук няма нищо общо. Двете зодии може да си изневеряват и да се лъжат в очите, само че това да не повлияе на връзката им.

6. Водолей и Дева

Съвсем разнообразни сили, само че пък допълващи се. Водолеят обаче не е светец, а Девата не би се справила със спонтанността на Водолея по този начин или другояче.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР