Чу се тътен. Беше страшно. Всички хукнахме навън. Това разказа

...
Чу се тътен. Беше страшно. Всички хукнахме навън. Това разказа
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори един от пострадалите в пометената хижа: Чу се тътен. Беше страшно и всички…

Чу се екот. Беше ужасно. Всички хукнахме на открито. Това описа пред Нова телевизия Динко Башев, един от оживелите при кошмара в Златоград. Поройният дъжд подкопа ловна хижа и тя рухна под напора на земната маса над нея. При случая почина човек, а двама от оживелите хора бяха откарани в болница с разнообразни пострадвания.

Башев споделя, че се били събрали с „приятели на мохабет“. Никой не предполагал, че ще се случи най-страшното. „Ако човек знае какво ще му се случи, няма да отиде там“, споделя мъжът, който се отървал единствено с пострадвания по краката.

Припомняме, че през вчерашния ден към 15,30 земна маса се е свлякла върху хижа на ловната дружинка в село Долен и опустошава едната стена. Вътре е имало 8 души. Единият от мъжете е притиснат съдбовно до стената. Човекът умира на път за болничното заведение.

„ Нелепо е, тъй като тази хижа беше построена преди няколко месеца и доколкото имам информация е била построена без документи. Нелепо е в действителност, тъй като скатът тъкмо върху нея е паднал и е поднесла стената “, съобщи през вчерашния ден кметът на Златоград Мирослав Янчев. Той разясни, че проливните дъждове на територията на общината не престават, а равнището на река Върбица се е повишило.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР