Чрез скандалите с машините за вота се създава интрига. Надявам

...
Чрез скандалите с машините за вота се създава интрига. Надявам
Коментари Харесай

Антон Кутев: Какъв е този хъс Сиела да вкарва машини за Грузия, когато има вот у нас. Създава се интрига |

Чрез свадите с машините за вота се основава конспирация. Надявам се тя да не е политическа.

Това сподели представителят на държавното управление Антон Кутев по Нова тв във връзка откритите първо 258, а после още 150 машини, които изненадаха ЦИК и за които „ Сиела Норма “ твърди, че комисията е била известена.

Целият медиен звук е опит да се сътвори напрежение в обществото, сподели още Кутев. По думите му това да се вкарват някакви машини на по 100 и на по 200 не е най-хубавият метод да се проведат изборите. 

Припомняме, че преди дни на конференция от ГЕРБ оповестиха, че има 228 устройства, които са отвън поръчаните от страната спомагателни 1 600 за изборите. Вчера се появиха нови 150 машини за гласоподаване в митнически склад на летище София.  

Имаме 228 затворени машини от ЦИК. Комисията уведоми ДАНС за тях. За идващите 150 се оказва, че е известена прокуратурата. От „ Сиела Норма ” настояват, че те не могат да бъдат употребявани, тъй като нямат програмен продукт. Не разбирам какъв е този хъс на „ Сиела Норма ” да вкара един куп машини, които били за Грузия. Тази неделя има избори в България, а не в Грузия. Не мога да кажа дали „ Сиела Норма ” взе участие в скрит план и не е моя работа ", добави Кутев.

За инспекциите за Автомагистрала „ Хемус ” той разяснява, че тематиката се разисква към този момент 4 месеца. Не става въпрос за едни 60 милиона. Проблемът е, че от 4 до 9 лот нещата са доста сходни. Бойко Борисов излъга, че всичките контракти били с банкови гаранции. Не са! Над милиард е изхарчен и няма банкови гаранции, твърди представителят на служебното държавно управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР