Чрез фонд-мениджърите на Фонда на фондовете, който е в системата

...
Чрез фонд-мениджърите на Фонда на фондовете, който е в системата
Коментари Харесай

Спортните федерации могат да получат финансиране през Фонда на фондовете

Чрез фонд-мениджърите на Фонда на фондовете, който е в системата на Министерството на нововъведенията и растежа (МИР), има благоприятни условия за финансова поддръжка за спортните федерации и техните членове в взаимна активност с общини, посредством публично-частно партньорство.

Съществуват два фонд-мениджъра, които разполагат с запас за финансиране на сходни планове - Фонд ФЛАГ и Регионален фонд за градско развиване. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев на среща с министрите на спорта Весела Лечева, на опазването на здравето доцент доктор Асен Меджидиев, на образованието проф. Сашо Пенов, на електронното ръководство Георги Тодоров дружно с президентите на българските федерации по волейбол, баскетбол и футбол.

Министър Пулев изясни, че при едно положително взаимоотношение на спортна федерация с общини и общински компании може да се обезпечи сериозен запас, който да се употребява за създаване на физическа инфраструктура и създаване на новаторски и цифрови решения. Той уточни като сполучлив образец по такава стратегия построяването на парк...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР