Чрез бутането на колички ще се спазва дистанция в магазините.

...
Чрез бутането на колички ще се спазва дистанция в магазините.
Коментари Харесай

Собственици на хранителни вериги: Чрез бутането на колички ще се спазва дистанция

Чрез бутането на колички ще се съблюдава отдалеченост в магазините. Това съобщи по време на брифинг в Министерството на стопанската система Милена Драгийска, представител на една от питателните вериги.

Здравните управляващи разискаха противоепидемичните ограничения в питателните и нехранителните ограничения. Полицията, КЗП и РЗИ ще наблюдават за спазването на ограниченията, като за неносене на маски потребителите ще бъдат глобявани, стана ясно от брифинга.

" Не бива за сметка на здравето и живота на хората де се прави тест на здравната система ", споделиха още питателните вериги. Те предизвестиха също за недостиг на чиновници в обектите си, които също към този момент се явяват детайл от националната сигурност, осигурявайки продоволствената снабденост.

Инвестирано е както в стерилизация, по този начин и в мониторинг за броя на влизащите в обектите хора. Стана ясно, че дребните кошници са прибрани, с цел да играят количките роля на обекти за съблюдаване на отдалеченост. Дори количките ще бъдат редуцирани.

Отново беше доказано, че ще има задоволително ваксини. Дискутирани са режимите на работа на така наречен зелени коридори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР