Човешкото тяло е невероятно нещо. То може да се приспособи

...
Човешкото тяло е невероятно нещо. То може да се приспособи
Коментари Харесай

Дами, ако не стигате до оргазъм, може би не сте толерантни

Човешкото тяло е необикновено нещо. То може да се приспособи към околната среда и да построи приемливост, с цел да се отбрани. Появяват се мазоли, които пазят стъпалата, в случай че вървим или бягаме постоянно боси. Или пък усещаме съществуването на дадени мускули, откакто стартираме да ги упражняваме. Освен това всички сме чували за това, че постоянно би трябвало да сменяме упражненията, в случай че желаеме да те попадаме в досадното положение на плато Но може ли същото нещо да се случи в спалнята? Възможно ли е да се построи приемливост към оргазмите? Ако постоянно вършиме секс, без значение дали сами със себе си или с колегата си, това значи ли, че ще след време ще ви лишава повече време, с цел да достигнете кулминационната точка? Всички сме чували шегите за това по какъв начин единствено няколко секунди са нужни за приключване, в случай че не сме се правили обич известно време, само че работи ли противоположното? Сексуалният психолог доктор Никол Праузе учи и мери контракциите на оргазмите и твърди, че всички кулминационни точки са разнообразни и според от типа им на тялото му би трябвало друго време за възобновяване сред оргазмите. Праузе прибавя, че въпреки продължителните интервали на самоограничение да не оказват помощ доста, късата отмора от няколко дни сред два полови акта може да помогне за по-наситен оргазъм.

Опознайте вашето тяло и разум
Ксанет Пайле - треньор по секс и фамилиарност, подготвен в анатомията и физиологията на човешката полова реакция и създател на Силата на удоволствието, твърди, че има доста фактори, влияещи върху оргазма. Пайле е безапелационна, че оргазмите са и умствени. Ако на човек му би трябвало прекомерно дълго време, с цел да доближи кулминационна точка, то евентуално е прекомерно концентриран върху самия оргазъм. Оргазмите се случват в пресечната точка на високо възбуденост и висока ментална почивка.

Забравете за упованието
Пайле споделя, че най-хубавият метод човек да доближи до оргазъм е да не чака подобен. Хората, които са склонни да изпитват оргазми постоянно и елементарно, може да имат очакване, че тялото им ще реагира по същия метод всякога, когато вършат секс. Това обаче не е правилно. Много зависи и от колегата им. Очакването на кулминационна точка може да докара до отчаяние, което визира способността на тялото да се отпусне.

Дишайте
Дишането е превъзходен метод да се движи половата сила към тялото, изключително при високи равнища на възбуденост. „ Задържането на дъха е нещо, което доста хора вършат, когато се надяват да доближат кулминационната точка, само че в действителност това ще я попречва, защото заклещваме силата на гениталиите ", изяснява половият треньор. Така че, в случай че имате проблеми с постигането на оргазми, най-вероятно не сте развили приемливост към тях. Най-добре обърнете повече внимание на тялото си и се концентрирайте върху това, което работи за вас и за вашите полови кулминационни точки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР