Човекът на Възраждане Иван Костовски сложи край на управлението на

...
Човекът на Възраждане Иван Костовски сложи край на управлението на
Коментари Харесай

Има бъдеще! Пробитата кметица от ДПС Десислава Тодорова отиде в историята

Човекът на „ Възраждане ” Иван Костовски постави завършек на ръководството на скандалната борованска кметица от Движение за права и свободи Десислава Тодорова. За Борован идва ново бъдеще и опция за действително развиване.

Тодорова безусловно „ завладя ” общината, до момента в който въртеше схемите си. Депесарката бе уличена в спор на ползи, а ръководството бе придружено от голям брой кавги, като последният бе точно на изборите в неделя, когато „ Деси на мама ” опита още веднъж да всява безредици в изборния ден, написа zovnews.com.

Реклама

Иван  Костовски е роден в с. Борован, на 52 година, има щерка и внук. Завършил е Техникума по автотранспорт в селото, занимава се с частен бизнес, трети мандат общински консултант, бил е ръководител на Общински съвет Борован в мандат 2015 – 2019 година

Новият кмет желае да промени това, което се случва в общината и поради което тя се подрежда на последните места в района.

Иска и да покаже на хората, че има и различен вид ръководство и има желание освен на думи, само че и на каузи да трансформира Община Борован в едно по-добро място за живеене.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР