Човекът, който спря заменките в София е Бойко Борисов, това

...
Човекът, който спря заменките в София е Бойко Борисов, това
Коментари Харесай

Заменки, офшорки и сметки нямам, обяви Борисов

Човекът, който спря заменките в София е Бойко Борисов, това сподели самият той по " Нова телевизия ". Поводът беше изказване на Елена Йончева от Българска социалистическа партия, че негов братовчед е направил преференциална договорка с общински парцел, когато Борисов е бил кмет.

Премиерът посочи, че заменката, която се цитира, е направена през октомври 2006 година, а към този миг, сходни покупко-продажби са одобрявани от Столичния общински съвет. Борисов напомни, че по това време в него болшинство са имали Българска социалистическа партия.

По мотив изказванията на Елена Йончева, че не е заявил къща, издигната в рамките на парцела му в Банкя, за която като доказателство се демонстрира сателитна фотография, министър председателят сподели, че става въпрос за една стая, направена на мястото на обора.

За повторно тази седмица Бойко Борисов изясни, че не поддържа връзки с братовчедите си. Той повтори тезата си, че Българска социалистическа партия работи с способи на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), като се смесват малко същински изказвания с доста неистини.

" Започнаха с имение в Лос Анджелис. След това споделиха, че щерка ми, която по това време беше в осмия месец, е карала " Бугати " с 300 км/ч. После беше островът в Гърция, къщата в Барселона. Всичко е неистина ", заключи Бойко Борисов. Той уточни, че в Барселона е бил един път в живота си - като кмет и е гостувал на кмета на каталунската столица.

" Падението на тези женици е огромно. Не са неприятни дами, сигурно, само че тази ненавист от кое място се яви... Все едно свършва света. Не, не свършва и в понеделник ще сме живи и здрави ", сподели Борисов, визирайки офанзивите, които получава от Корнелия Нинова и Елена Йончева.

Той се възмути, че тъкмо Българска социалистическа партия - " наследници на партията, отнемала парцели ", приказват за правдивост. " Когато се понечвам с нещо го върша на гола поляна и напомни, че по този начин било с карате клуба, охранителната му компания ИПОН и партия ГЕРБ.

Пред " Нова телевизия " Борисов разгласи, че най-вече се срами от апартаментния скандал, а евроизборите нямат отношение към бъдещето на ръководещата коалиция.


Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (428)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР