Човекът, който направи немислимото и победи два пъти Андерсън Силва

...
Човекът, който направи немислимото и победи два пъти Андерсън Силва
Коментари Харесай

Уайдман се надява на реванш срещу Рокхолд в новата им дивизия

Човекът, който направи немислимото и победи два пъти Андерсън Силва не е не запомнил първата си загуба в Смесените бойни изкуства.

През декември 2015 година, Крис Уайдман бе непобеден първенец на UFC в междинна категория. Той имаше три сполучливи отбрани на титлатата си и се готвеше за новия си конкурент Люк Рокхолд. Борецът в последна сметка беше спрян посредством механически нокаут и Рокхолд стана новият първенец при 84-килограмовите бойци на UFC.

Крис Уайдман удостовери, че има голямо предпочитание да отмъсти на Люк за довечера в UFC 194. Ако Уайдман получи шанса си, двамата състезатели биха се изправили един против различен в полу-тежката категория.

“Да се удрям отново с Рокхолд несъмнено е в дневния ред. Не знам дали това ще е първата ми борба в новата категория или не, само че мисля, че първата загуба несъмнено боли най-вече. Да имам опцията да си върна за това е несъмнено нещо, от което се интересувам.” сподели Крис Уайдман пред ММА кореспонденти.

Уайдман осъзнава, че би трябвало да се изкачи по стълбичката с открити бойци в дивизията, само че усеща, че в последна сметка може да получи опция за купата в полу-тежката категория.

„ Трябва първо да се удрям с някои от другите момчета, само че в някакъв миг имам вяра, че това е изцяло допустимо. Когато бях в междинната категория, задачата беше да държа златото в мен колкото можех, а по-късно да отида при 93-килограмовите и да печеля колана и там. Не всичко се получи по проект, само че в този момент съм в новата дивизия и несъмнено мисля, че разполагам с нужните принадлежности, които могат да победят Джон Джоунс. " приключи 35-годишния ММА играч.

От UFC са възнамерявали дебютния конфликт за Рокхолд в категорията да бъде против Ян Блахович. Двамата ще се бият тази събота (6 юли) в UFC 239. Що се отнася до Уайдман, към момента не е ясно кой ще бъде първият му противник при 93-килограмовите ателти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР