Човекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал

...
Човекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал
Коментари Харесай

Пазете се от тях: 5-те зодии, които имат най-черен характер

Човекът, който е стигнал до тези изводи, явно е имал много насъбрано за всяка една от тези зодии. С огромна доза преувеличаване, изтъкнати са някои насочни точки, върху които в действителност не е неприятни да се замислите. За ваше положително е.
Овен
По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е емоционален, нападателен и основава доста звук. На вашият темперамент му липсва дълбочина, тъй че доста хора имат вяра, че сте „ фалшификат “, играещ за пред публиката. Много хора желаят да знаят какво имате в главата си, само че истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате действителността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не с цел да стане по-разбираем за другите, а с цел да стане по-ясен за вас персонално. Но неналичието на предвидливост ви прави наивни и глупави.

Близнаци
Имате синдром на недостиг на вниманието? Можете да отричате, само че главната характерност на този знак на зодиака е цялостна некадърност да се концентрира и да се успокои. В главата ви непрекъснато се извива мощен въртоп от разнообразни мисли. И вие даже не сте положение да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните. Вие сте същински занаятчия по основаването на безпорядък и вълнения. Близките сигурно ви мислят за нетърпим.
Лъв
В света няма по-невнимателни хора от лъвовете.

Те постоянно са заети единствено със себе си и с привличане на внимание. Вие в действителност се считате за извънреден човек, заслужен за хвалба и внимание повече от другите? А лъвовете също така са дребнави. Всичко, което са подготвени да вършат с дни – това е единствено егоизъм. Е, и да унижават другите, те също по този начин умеят добре, несъмнено.
Везни
Можете да бъдете социопат! Хора като вас в никакъв случай не знаят какви прищявки и условия ще измислят след един час. Да се угоди на везните е нереалистично. И са майстори манипулатори.

Те непрестанно изследват тяхната среда, като слагат хладни етикети. Понякога наподобява, че са хора-роботи. Те просто са програмирани да споделят верните неща в точното време на верните хора. И най-после, най-неприятното нещо за вас: вашата измислена разумността в действителност е отражение на празно театралничене. Опитвате се да изглеждате добре, само че всеки може да види, че вашият вътрешен свят е празен.
Риби
Драмааа! Рибите споделят, че не търпят подиуми, само че те самите постоянно ги вършат. Целият живот на рибите е едно огромно злополучие. Неспособността ви да се застъпите за себе си трансформира живота ви в безпорядък. И завистта ви прави несретник. Вие сте този човек, който непрекъснато се оплаква от тъпия живот, и в никакъв случай не прави нищо, с цел да промени нещо. Разбира се, какъв живот – вие сте по този начин претрупани с работа! Вие сте нещастни и вършиме нещастни всички хора в близост.
Инфо: utroruse

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР