Човек трябва сериозно да помисли, за да се сети кога

...
Човек трябва сериозно да помисли, за да се сети кога
Коментари Харесай

Футболна България настръхна срещу Лудогорец

Човек би трябвало съществено да намерения, с цел да се сети по кое време последно противник на Лудогорец е завършвал мач против разградчани в цялостен състав. И през вчерашния ден футболист на Черно море беше изпъден против " орлите ". Треньорът на варненци Илиан Илиев претендира, че има фаул на Лудогорец преди въпросния картон, а домакините желаеха и дузпа. Тя не беше отсъдена.

Заради съдийските аванти, към този момент доста треньори на тимове скочиха против Лудогорец. Както и почитатели на противници на разградчани. В Кърджали последователите на Арда изпратиха " зелените " с крясъци " мафия ", а нощес ултраси на Черно море блокираха изхода на " Тича " и изпратиха рейса на " орлите " с мощни освирквания.

В неделя Лудогорец гостува на ЦСКА в извънредно значим мач за купата. " Армията " ще е цялостен до краен лимит. Фенове на ЦСКА към този момент разясняват в обществените мрежи, че няма да разрешат тимът им да бъде ощетен от реферите и ще реагират, в случай че това се случи. Дано нервите на хората устоят и не се стигне до ексцесии. Днес би трябвало да стане ясно кой арбитър ще управлява мача. Фаворит е Георги Кабаков. Той свири и първия дуел сред двата тима, извоюван от Лудогорец в Разград с 2:1. Тогава не даде 2 дузпи за ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР