Човек на име Шади Салех съобщил пред БНТ, че няма

...
Човек на име Шади Салех съобщил пред БНТ, че няма
Коментари Харесай

Ето защо има разминаване в списъците на оцелелите пътници след трагедията на „Струма“

Човек на име Шади Салех съобщил пред Българска национална телевизия, че няма нищо общо с злополуката. Български жител е. А в събота е признат в травматологията на „ Пирогов “ поради счупена ръка. Оказва се, че в клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала „ Струма “. Салех към този момент е изписан от болничното заведение.

Вчера синът на втория водач на рейса Бесап Мемеди съобщи, че.

Днес следствието на трагичния случай продължава. Българските служби остават в търсене на. Ще изискат лист с имената на завърналите се в Северна Македония в другите три рейса.

Вчера проверяващите оповестиха, че в автобуса са открити 44 тела, а не както се твърдеше, 45. Един човек липсва и е допустимо да е измежду оживелите. Това твърди и един от избавените, който свидетелства, че 8 лица оживели. От Спешната помощ обаче са безапелационни, че до болница са закарали 7 потърпевши.

Човешка неточност е водещата версия за нещастието на пътя. На мястото на случая са открити още неприятна пътна маркировка, сигнализация, и организация на придвижването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР