Човек, който преустрои стар мотор, за да си направи дом,

...
Човек, който преустрои стар мотор, за да си направи дом,
Коментари Харесай

Човек, който му е писнало от цените на жилищата в Лондон, преобразува стар Land Rover в нов дом

Човек, който преустрои остарял мотор, с цел да си направи дом, с цел да избегне скандалните цени на жилищата в столицата, счита, че е икономисал £1000 на месец.

Джордж Бърк, на 28, купи остарял RAF Land Rover от серия 3 и похарчи £4000, с цел да го трансформира в място за пребиваване, с цел да може да понижи месечните си разноски и да спести за депозит в жилище от тухли и хоросан. Опитният ИТ служащ счита, че ще бъдат единствено въпрос на месеци, преди да се снабди с парите, от които се нуждае, с цел да се качи на изнудващата стълба на парцелите в Лондон.

Емблематичното английско транспортно средство му струваше £5500, само че спестяванията, които той е взел от този момент са създали целия план да си заслужава парите и работата, като се има поради, че преди да се заеме с плана, голяма част от приходите му са били изразходвани за настаняване, макар че живее „ най-малък живот “.

Джордж от Херефорд назова Land Rover „ Денис “ и сподели: „ Сметките ми в Лондон се равняваха на огромна част от месечната ми заплата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР