Човек, който наследи £100 000, позволи на 12 непознати да

...
Човек, който наследи £100 000, позволи на 12 непознати да
Коментари Харесай

„Оставих 12 напълно избрани произволно непознати да раздадат моето наследство от £100k`

Човек, който наследи £100 000, разреши на 12 непознати да ги дадат, с цел да оказват помощ за справяне с неравенството в безпаричен регион.

Изследователят Дейвид Кларк, 34, ги избра на инцидентен принцип от 40-те души, които дадоха отговор на молбата му. На групата не беше разрешено да задържи парите, само че можеше да реши по какъв начин да ги харчи в регионите Toxteth и Dingle в Ливърпул.

Г-н Кларк, който също е водач на доставка, сподели, че има задоволително пари, с цел да живее. „ Просто усещам, че има прекалено много неравноправие, тъй че желаех да дам своя принос, с цел да се опитам да се оправя с това “, сподели той.

Групата от 12 беше определена на инцидентен принцип, откакто господин Кларк писа до 600 семейства в L8 региона на града през юли м.г. „ Четиридесет души се върнаха “, сподели той. „ Мисля, че множеството хора считат, че това е машинация “.

Г-н Кларк сподели, че процесът е „ вълнуващ за гледане “. „ Хората в действителност го прегърнаха и го одобриха съществено и в пространството имаше доста пристрастеност и сила “, добави той.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР