Човек е това, в което вярва. В своята поредица Трансфъринг на

...
Човек е това, в което вярва.
В своята поредица Трансфъринг на
Коментари Харесай

Нищо в този живот не е случайно: 10-те принципа на Вадим Зеланд

Човек е това, в което има вяра.

В своята поредност " Трансфъринг на действителността " Вадим Зеланд потвърждава, че събитията в света се случват в безконечен брой пространства по едно и също време. Нещо повече – той е уверен, че всеки човек може да нарисува собствен личен " екран ", на който да бъде излъчен животът му. Това значи, че каквато " лента " се върти в главата ви, подобен " филм " ще получите в действителността.

Представяме ви 10-те правилото на Вадим Зеланд:

1. В действителността си ти имаш този „ филм ”, който се върти на твоя „ екран ”. Каквото нарисуваш, това и ще видиш. Проблемът е единствено в това, че хората вършат тъкмо противоположното – каквото видят, това и рисуват. Разбираш ли къде е разликата?

2. Чудото ще се случи единствено, в случай че пречупиш нормалния стандарт и започнеш да мислиш не за средствата, с които да постигнеш задачата, а за самата ЦЕЛ.

3. Ако от време на време ти се стори, че ти „ не си от този свят ”, или че с този свят „ нещо не е наред ”, значи ти към този момент си се събудил – това е чудесно.

4. Ако настойчиво и неумолимо превърташ въображаемо своето „ кино ” и крачиш към задачата си, действителността рано или късно ще се осъществя в сходство с него. Тя просто няма къде да се дене – такова е нейното свойство. Не единствено ти зависиш от действителността, само че и тя зависи от теб. Въпросът е в това, кой владее самодейността.

5. Това, което не би трябвало да се прави никога, е да се разочароваш от живота. Ти не би трябвало да мислиш, че не си съумял в живота си. На каквато и възраст да си, не би трябвало да мислиш това. В живота нищо не е инцидентно. Всичко стартира едвам в този момент – когато и да е, при всевъзможни условия и условия.

6. Приучете се да изключвате и да се радвате за неприятното време, опашките, тапите, проблемите, за всеки негатив. Мазохизъм от подобен тип последователно ще разчисти небето над вашия свят. Мислете единствено над това, каква полза би могла да донесе за вас това или друго досадно събитие. А по този начин и ще стане - сами ще се убедите в това неведнъж.

7. Когато спрете единствено да желаете и добиете твърдото желание да имате - тогава и ще получите това.

8. Най-трудно от всичко е да умееш да чакаш, като освен това запазваш спокойствието на държател на обстановката. Нужно е да издържиш тестването с паузата, по време на която нищо не се случва.

9. Когато сте недоволни от нещо или ругаете някого - държавното управление, политиците, футболистите, времето, сътрудниците, съседите, околните, без да загатвам за децата - вие изпращате в огледалото на света противен облик и получавате съответстваща действителност като отражение.

10. Да си позволиш да бъдеш себе си, значи да се приемаш с всичките си недостатъци. Да позволите на другите да бъдат други значи да изчистите от него проекцията на своите упования. Така при обстановка, в която единият желае това, което другият не приема, ще се позволи от единствено себе си по неосъществим метод.

Изборът дали да спазвате тези правила или не, постоянно е ваш. Можете да ги смятате за цялостна нелепост и да пропуснете тази информация. Или можете да се опитате да приложите тези препоръки на процедура в този момент и да видите какво ще се случи. Между другото, десетки хиляди хора признават, че с помощта на правилата на транссърфинга животът им се трансформира по някакъв незнаен метод пред очите им. Не забравяйте: човек е това, в което има вяра.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР