“Човечеството отвори портите на ада. Генералният секретар на ООН Антонио

...
“Човечеството отвори портите на ада. Генералният секретар на ООН Антонио
Коментари Харесай

ООН: Човечеството отвори портите на ада

“Човечеството отвори портите на пъкъла. ” Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш насочи предизвестие за климатичната рецесия, съобщи Анадолската организация.

                                      “Ужасяващите горещини имат тежки последствия ”

Земеделски стопани следят по какъв начин реколтата е отнесена от наводненията, горещините пораждат заболявания, а хиляди хора бягат от боязън, до момента в който бушуват исторически пожари ”, сподели Гутериш на срещата на върха за упоритостите в региона на климата в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Срещата на върха има за цел да форсира световните дейности в региона на климата на държавните управления, бизнеса, финансите, локалните управляващи и гражданското общество, като показва общ ангажимент за прекосяване към стопанска система, учредена на възобновимата сила.

                                Действията в региона на климата са занижени

Той предизвести, че без обилни промени световната температура е на път да се увеличи с 2,8 градуса, което той дефинира като път “към рисков и неустойчив свят ”.

“Но бъдещето не е предопределено ”, сподели той. “Все още можем да ограничим повишението на световната температура до 1,5 градуса. Все още можем да изградим свят с чист въздух, зелени работни места и налична чиста сила за всички. ”

Ръководителят на Организация на обединените нации насърчи международните водачи да подхващат незабавни дейности за понижаване на излъчванията, съобщи БГНЕС.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР