Чорапите притежават удивителното свойство да се губят. Независимо колко цветен

...
Чорапите притежават удивителното свойство да се губят. Независимо колко цветен
Коментари Харесай

Специално приспособление разрешава проблема с губенето на чорапи

Чорапите имат удивителното свойство да се губят. Независимо какъв брой пъстър е даден чифт, притежателят му постоянно изпада в ситуацията да не знае къде се намира единият чорап и да е в цялостно незнание за местонахождението на другия. Проблемът с непрекъснато губещите се чорапи към този момент може да бъде позволен с помощта на особено приспособление , оповестява уеб сайтът Ред ферит.
 

Up this am at 2:30 to make a 6:50 interview in Charlotte w/ w/ &   Hope you guys enjoy the
— Sockdock LLC (@theSockdock)

Джаджата СокДок прилича окачалка, която " приютява " девет чифта . Благодарение на нея стопанинът на чорапите повече няма да се тревожи, че те още веднъж и още веднъж ще демонстрират склонността си да се разделят един от различен.
 

is a simple & easy-to-use sock organizing system designed to wash, dry & store socks so you never have to sort or match socks again! Use coupon code CHRISTMAS to get 25% off + free shipping!
— Sockdock LLC (@theSockdock)

Приспособлението е направено от устойчива на разнищване и избледняване въжена материя, което разрешава закачените на него чорапи да се перат в пералня и да се сушат в сушилня.
 

We'll never sort, match or search for socks again thanks to!
— STORY (@ThisIsStory)

Джаджата е подобаваща освен за чорапи , само че и за шалове, ръкавици, шапки и други аксесоари . Приспособлението СокДок се предлага в интернет против сума от 16 $. Пакетът включва две закачалки, едната от които може да се приспособи за чисти чорапи, а другата - за нуждаещи се от пране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР