Членовете на този английски клуб за вино са разделени по

...
Членовете на този английски клуб за вино са разделени по
Коментари Харесай

Великобритания възнамерява да намали регулациите върху виното

Членовете на този британски клуб за вино са разграничени по въпроса дали да пият против препоръчаните промени във Англия. Според настоящия закон, с цел да се назова вино, наличието на алкохол в напитката би трябвало да е минимум 4,5 %. Новите правила ще разрешат напитките с ниско наличие на алкохол или без алкохол да бъдат класифицирани като вино. Тази вероятност е неприемлива за някои.
Никога няма да получите същото вкусово преживяване с нещо, което е без или с ниско наличие на алкохол.
Лий, фен на вино

Други считат, че това е отваряне на пазара.
Смятам, че всичко, което дерегулира винената промишленост, е нещо положително. Смятам, че това предлага по-голям избор.
Джордж, фен на вино

Съгласно предложенията ще бъде анулирана възбраната на Европейски Съюз за разбъркване и подслаждане на вносни виновност. Това може да докара до комплициране на произхода на виното, споделят производителите от Обединеното кралство.

„ Смятам, че би трябвало да е пределно ясно при етикетирането на виновността от кое място идва това грозде “, споделя Тамара Робъртс, изпълнителен шеф на Ridgeview Estate.

Промяната в нормативната уредба надали ще има огромно значение за членовете на този брайтънски винен клуб. Поне към този момент наподобява, че те ще се придържат към това, което познават и обичат - вино, съдържащо алкохол.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР