Членовете на кралското семейство имат редица възможности да се придвижват,

...
Членовете на кралското семейство имат редица възможности да се придвижват,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън, посещението в детска болница и защо си хвана влака

Членовете на кралското семейство имат редица благоприятни условия да се придвижват, една от които е с трен. Най-често кралица Елизабет Втора избира тази алтернатива за дълги пътувания, с цел да избегне полетите със аероплан.

И до момента в който в тази ситуация приказваме за специфична, кралска комбинация, разполагаща с всички екстри, то Кейт Мидълтън ни показва, че може да се повози и паралелно с постоянните пасажери на английските железници.

В края на предходната седмица херцогинята на Кеймбридж отиде на посещаване в детска болница в Норфолк, а до такава степен се придвижи не с автомобил, а с трен. Със сигурност останалите пасажери са били много сюрпризирани опцията да се возят в една комбинация с член на кралския двор.

След три часа път с влака, Кейт слезе на гара Норуич дружно с антуража си и се сля с тълпата, с цел да стигне до изхода, където към този момент я чакаше първокласен автомобил, написа People.

Каква е била тъкмо задачата на ексцентричния метод на напредване на херцогинята, можем единствено да допускаме. Но сигурно е добре премислена тактика.

От една страна, като бъдеща брачна половинка на крал, Мидълтън би трябвало да завоюва благосклонностите на допустимо най-вече британци. А от друга - тя натрупа точки в актива си на фона на абсурда, който Хари и Меган провокираха с честите си пътувания с частен аероплан. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР